den kompletta guiden av 7 tips om depression

Depression kanske inte verkar vara en stor sak i sin enklaste form. I själva verket är vi alla förväntas bli deprimerad ibland. Vad förväntas inte är att vi känner självmordstankar eller stillastående med känslor. Det är aldrig ett gott tecken, vid sådana tillfällen du borde gå och se en läkare eller prata med dem som älska och ta hand om dig. De kommer att kunna hjälpa dig innan du gör något skadligt för dig själv.

Många människor sikt depression som en tillfällig sorg eller ensamhet. Men villkoret kan lätt bli mycket mer än just det. Du kan vara deprimerad i flera dagar, till och med månader. Det finns även tillfällen då du kanske tror att avsluta det hela. Det är då depressionen blir en sjukdom. Så, inte någonsin låta det gå oss ur händerna. Vet att du är herre över ditt liv och du kan bestämma hur du känner och “kontroll” detta beslut!

Depression är en sjukdom som påverkar alla. Du kan vara svart eller vit, grön eller orange, så länge du har känslor, är depression en av dem. Nu är här fångsten: inte alla är manisk eller klinisk depression. Om du är en av dem, du behöver hjälp, och du behöver det snabbt. Prata med vänner som verkligen älskar och bryr sig om dig och de kommer att hjälpa dig … mycket mer än du kan hjälpa dig själv.

Östrogensekretion hos kvinnor är ansvarig för en massa saker om dem. Ibland när en kvinna är deprimerad, är det för att hon har en hel del av det agerar i sin kropp på den tiden. Det är därför som män aldrig behöver bli upprörd när en dam lashes ut hos dem, de borde vara mer förstående.

Depression kan förekomma i någon som helst från sin barndom fram till ålderdomen. Vanligtvis börjar när du kommer in i 20-årsåldern, men det har varit känt för att starta mycket tidigare, särskilt på senare tid. Tillbaka i dag, kan man ha trott att det var något som skedde först i människor bortom trettio års ålder, men väl, vi lever i en snabbt föränderlig värld. Om du har små barn, är det dags att prata med dem så att de inte alltid är deprimerad. Om de är, söka hjälp för dem direkt, innan det blir kliniskt.

Depression sällan, om någonsin, kommer över er som en viskning. Det börjar sakta, och sedan fördjupar gradvis under flera månader eller år, beroende på hur snabbt du fånga det – eller inte. Jag skulle be att du var en av de få människor som fångats på snabbt så att du inte gör en enda röra av dig, innan det är för sent.

Depression är ett tillstånd som bråkar med alla kroppens system. Din aptit och dina vanor sömn är ofta näve för att ändra. Snart nog, är hela din värld påverkas, och så har du förmodligen gå besöka en läkare och klagar över olika kroppsliga krämpor när det bara “the blues”.

När du lider av depression, kan folk inte lätt att kunna berätta. Ibland kan försova, men det mest troliga är att du kommer att få svårt att sova alls. Det påminner om hur sjukdomen påverkar dina matvanor. Jag råder alltid folk att försöka bekämpa kriget mot depression. Ju tidigare du slåss och vinna, desto bättre.

Vissa människor blir så deprimerad att de blir psykotiska. När detta händer, deras vårdperioder ofta tenderar att vara längre än andra lider eftersom villkoret har blivit kritisk. Någon som behöver längre tid på sjukhus.

Du kommer sannolikt att ha svårigheter att tänka när du är påverkad av depression. När den är allvarlig, en del människor klagar över dålig koncentration, om de kan tänka så långt alls. Det värsta är när man börjar få problem med ditt minne. Men lösningen på depression, för det mesta, är att inte låta negativa saker att växa eller ens slå rot i ditt sinne.

En uppenbar orsak såsom äktenskapliga konflikter eller ekonomiska svårigheter kan verka för dig som orsaken till din depression, men det har fått vara något som verkligen når dig på insidan. Så – däri ligger din källa för att bli av med sådana känslor. Titta inuti och fyller dig med glädje. Om du gör det, kommer du att vara på väg mot att bli av depression.

Tänk dig det här: tvillingar som är identiska ända upp till en genetisk nivå, och som tas upp i samma miljö är mycket sannolikt att ha depression gemensamt. De siffror från forskare visar att nivån är även tre gånger mer än vad man kan förvänta sig i tvillingar som bara har ungefär hälften av sina gener gemensamt.

Det är ingen nyhet att människor som lever i depression ser sig själva i ett negativt ljus. Deras miljö och alla i det är inte säkert, och inte heller är framtiden. Det är vanligt att hitta dem hata sig själva och göra självironiskt kommentarer som är till hjälp för någon. Om detta också händer dig eller någon du älskar, är det dags att ändra dina känslor från negativ till positiv – hela tiden!

Du kan inte förneka sig själv utlopp för känslor, men inte heller bör du neka uttag “för” känslor. Depression är en känsla, och känslor gör oss mänskliga. Men om en känsla tar över dig, det kan röra dig riktigt bra. Det är hur depression fungerar när den har kunnat ta sig in. Låt inte det!

Låt mig bjuda på några ord och fraser som är relaterade till depression: hjälplöshet, hopplöshet, sorg, brist på riktning eller förståelse. Tycker du något välbekant men ändå? Här är mer: långvarig exponering för okontrollerbara och ofrånkomliga händelser, apati, pessimism, förlust av motivation, jag bara värmer upp … här listan är oändlig. Och här är haken, inget av dessa ord är goda känslor. Låt inte dem i ditt liv. De hör inte hemma med dig. Bli av med dem så mycket du kan.

Depression är en konstig känsla i bästa fall, regelbundet så att du måste bete sig på de mest beroende, men fientligt sätt tänkbara. Du tenderar också att visas impulsiv, men ändå meningslöst i din verksamhet. Det är depression. Inte bra alls och något du bör kämpa med all din kraft.