panikattacker – kunde negativa själv prata kan orsaka dina panikattacker

Vad orsakar panikattacker? Varför får vissa människor har dem och andra inte? Varför händer de vid vissa tillfällen och inte andra? Dessa är bara några av de frågor som ras genom sinnet av ångest drabbade.

Det finns så många frågor som rör varför, som du kan spendera ditt liv bekymrar dig över det. En av anledningarna till att du kan uppleva extrema problem med rädsla, stress och oro är att du bränsle kroppen gripandet med mycket negativitet.

Negativa själv prata är det vi säger till oss själva som inte är till någon hjälp, inte motiverande och ganska ofta förlamande. Vi kan inte göra det här, alla kommer att tro att vi är galna om vi ens föreslå det, inte bära rött, kanske någon märker dig. Dessa är bara några av de föreställningar som översvämningar genom ångest drabbade sinnen.

En annan panik förmå tänkte börjar med “tänk om” följt av hundra eller tusentals fruktansvärda, katastrofala scenarier. Vad händer om jag pratar med min chef om en löneförhöjning, och han skjuter mig. Vad händer om jag ber att flickan ut på andra våningen och hon säger nej och berättar alla om det? Tänk om folk skrattar åt mig? Vad händer om jag ger en presentation och resa på vägen till pallen? Tänk om, tänk om, tänk om ….
Dessa två små ord har förmågan att stjäla förtroende för någon, men särskilt en panikattack lidande.

Eliminera denna självtvivel från dina tankar kan gå längs vägen mot att minska eventuella ångest som kan uppstå när du stöter på en svår eller ovanlig händelse under dagen. Negativa tankar gör du tvivlar på din förmåga och undvika vissa uppgifter och aktiviteter. Vända denna trend genom att eliminera dessa tankar och ersätta dem med mer positiva tankar.

Ta en stund och tänka på några av dina negativa tankar. Skriv några gjort. Gör din lista!

Till exempel kan du skriva jag inte kan tala inför andra eller jag är en vekling. Titta på dina uttalanden. Finns det någon grund för vad ni har skrivit. Analysera den noggrant och kritiskt, inte känslomässigt. Till exempel, om du skrev att du inte kan tala inför andra, fundera på om det verkligen är sant. Pratar du inte med andra människor hela tiden, till dina vänner, din familj, kanske till klassrummet när du gick i skolan?

Vad händer om du skrev ner du är rädd för att snubbla inför andra människor och som ett resultat, du ständigt intala dig, inte resa, inte resa ….. Vad är sannolikheten att du faktiskt snubbla om du bär lämpliga skor? Men mer än så, är det det värsta som kan hända om du resa? Du hud ditt knä? Livet går vidare.

För att motverka panikattacker, måste du börja med det negativa själv prata som underblåser din oro och ångest. Analysera negativ tanke, betrakta dem som du skulle ett problem på jobbet eller i skolan och bestämma sannolikheten för och konsekvenserna av en sådan sak händer.

Ofta hittar du dina bekymmer är ganska uppblåst och inte nödvändigt i ditt dagliga liv. Försök att tänka positiva tankar som du kan bygga upp dig själv med hela dagen, till exempel “jag kan göra det”.