några orsaker till depression

relationer och problem arbete:

Stress i allmänhet kan bidra till depression. Det finns spänningar innebär arbete, upprätthålla ett hem, ta hand om barnen, ekonomiska och sexuella problem. När människor blir äldre finns det stress att hantera med äldre föräldrar. Med jobb skeppas utomlands, har ingen en stor känsla av anställningstrygghet. Depression tenderar att slå dig hårdast om du är separerade eller frånskilda. Detta är logiskt eftersom det finns alltid en känsla av förlust, av misslyckande, även om ni båda är överens om att ni kommer att göra bättre ifrån varandra. Du arbetar med förändring, och förändring alltid orsakar stress. Även positiva förändringar orsakar stress. Vistas gift med en person som är giftigt för dig är aldrig något bra och kan orsaka verkliga depression problem. Om du är gift med någon och känner sig sårad,, oälskad kritiserats, och värderas inte, är du skyldig att ha ett problem med självkänsla. Trots allt, om du är en bra person, varför ska du behandlas på ett dåligt sätt? Ilska på din make kan ha ett sätt att vända och komma tillbaka till dig, vilket gör att du känner dig skyldig, som om det är något unlovable om dig. Om du är en olyckligt gift kvinna, är du mycket sannolikt att drabbas av depression.

med barn

Kvinnor har en massa hormonella förändringar när de blir gravida. Hormonella förändringar påverkar hjärnans budbärare så det finns en möjlighet till fördjupning inblandade. Det är en riktig blandning upp av kemikalier i hjärnan direkt efter ett barn föds och vissa kvinnor är mer benägna att ha en mycket upprörande depression. Det kallas förlossningsdepression eller många människor kallar det “baby blues”. Ofta om du har haft problem med depression före att ha ett barn, kan du vara mer benägna att drabbas av mer depression efter förlossningen. Det är så läskigt att ha depressiva känslor när du är tänkt att vara helt glad över en födelse. Ibland om du upplever detta känner alltför skyldig ta upp det. Du måste förstå att detta är en hormonell obalans och det är OK att få lite hjälp och eventuellt någon medicin för att hjälpa dig igenom den här gången. Känn dig inte hemskt. Du älskar ditt barn, men du behöver lite kemisk justering. Det är också sant att du blir utmattad att ta hand om en bebis, inte få tillräckligt med sömn. Det är värre för ensamstående föräldrar som måste hantera allt detta ensam. Med människor som flyttar över hela landet för att få jobb, är fler par barnuppfostran utan stöd av anhöriga. De flesta par verkligen inte är förberedda för den stora skillnaden en bebis kommer att göra i sina liv. Män kan känna sig svartsjuk om all den uppmärksamhet som det nya barnet och vara mindre stödjande med mamman. Det är mer stress om båda föräldrarna måste arbeta och ordna barnomsorg. Ju mer man kräver av dig när du har stressen av att vårda en ny familjemedlem, desto mer pressad, orolig och deprimerad du kan känna. Sexuell lust och romantiska stunder tenderar att flyga coop när ett barn har kolik och kräver ständig uppmärksamhet.

Att ha barn börjar en total förändring i ditt liv. Du har barn att ta hand om i minst 18 år. Plus dessa dagar med barn som återvänder hem efter att de upplever problem i livet, kan de vara med dig väl in i din 60-talet. De finansiella och ekonomiska kostnaderna för att uppfostra ett barn har ökat otroligt, än mindre de känslomässiga krav. Barn är så pressade av vad deras kamrater har och göra orealistiska krav på föräldrar som inte har råd att ge dem vad de önskar. Ofta du känner att du ger allt du kan för ett barn som sedan tummen näsan på dig och säger att du inte gör betyget. Detta kan orsaka en stor depression. Familjeband är så speciell och viktig, men vi alla vet att de kan vara en källa till stor oro och problem