hur vagusnerven stimulering för behandling av depression arbete

För ungefär 25% av befolkningen, är en form av behandling eller det andra för depression närvarande används.

Den mest aktuella upptäcks är vad som kallas “vagus nerve stimulation för behandling av depression”

Men vad exakt är det?

Vagus nerve stimulation är en ny behandling som gör anspråk på att erbjuda ett alternativ för individer behandling resistent och är också en behandling för epilepsi, som är tänkt att dela en gemensam sak med affektiva störningar.

För exakt hur det fungerar, är flera komponenter inblandade och de beskrivs nedan.

Medicinsk forskning visar att vagusnerven är en av de primära kommunikationsvägar från de stora organen för det organ till hjärnan.

Hela mekanismen bakom VNS är att stimuleringen associerat med den levereras med en pulsgenerator som skickar svaga pulser till vagusnerven i vänstra sidan av halsen.

Vagusnerven levererar sedan dessa pulser till de områden i hjärnan som är involverad i regleringen av humör.

Efter behandlingen, som de flesta patienter kan ha genomgått behandlingen gå hem samma dag eller nästa.

Nu, så långt det-vagus nerve stimulation för behandling av depression som rekommenderas, är det säkert att säga att det beror på individen.

Däremot är syftet med denna artikel bara för att upplysa er alla om hela ämnet på vagus nerve stimulation för behandling av depression, vad det handlar om, fördelar, nackdelar och allt annat som kan knytas till den.

Från vad det låter som, det sannolikt inte kan vara ett billigt förfarande och om enklare, prisvärda och framgångsrika alternativ existerar, åtminstone för tiden, hålla den grundläggande kan lika effektiv metod.

till lycka,

Aje