hjälp för ångestattacker och panikattacker

Det är ett faktum att en av tio amerikaner har haft en panikattack.
Vissa anser att det finns en ärftlig faktor inblandad, men tillståndet kan
också orsakas av stress. Våra kroppar kan bara hantera så mycket stress. Den som har drabbats av en ångest eller panikattack kommer överens om att det är en av de mest skrämmande, rentav skrämmande upplevelser man kan ha.

Om den inte behandlas, kan du förlora kontrollen över ditt liv och styras av rädsla för
med ytterligare en attack. Vissa människor börjar stanna hemma där de känner sig trygga, att vara rädd för att göra en enkel uppgift som matinköp. Folkmassor är särskilt stressigt. Ofta vet man inte var man ska vända sig för hjälp, eller känner sig generad över vad som händer med dem.

En panikattacker ger ingen varning. Helt plötsligt är det där, terrorisera dig. De håller oftast 20 – 30 minuter, men kan pågå i upp till en timme. Varje person är unik, men några av symptomen är: en oväntad känsla av rädsla eller skräck, andfåddhet eller hyperventialting, hjärtklappning, racing tankar, känslan av att bröstet kommer att explodera, domningar eller stickningar, svettning, rädsla för kvävning , rädsla för att få en hjärtattack, rädsla för att förlora ditt sinne eller att dö. Rädslan drivs av en överreaktion till kroppsliga förnimmelser.

Jag drabbades själv lindriga panikattacker för år innan jag insåg vad som hände. Speciellt när jag var under mycket stress, hade för mycket på gång och kände utom kontroll. Helt plötsligt, skulle jag känna förvirrad men har en ökad medvetenhet om min omgivning. Det kändes ibland som om jag tittade mig själv från en högre dimension, om det är vettigt. Jag kan relatera det till “ökad medvetenhet.”

Vad förde den till sin spets var en olycka där jag verkligen överväldigad och påtryckningar från utomstående krafter. Dessa utomstående krafter försökte tvinga mig att göra mer än att jag kände att jag kunde. Då hände det. Mitt sinne kändes som det var på väg bort. Jag var tvungen att gå till sängs. Jag kände mig faktiskt som om jag var tvungen att fokusera på “hålla fast vid mitt sinne” eller jag skulle förlora den. Jag var rädd att om jag somnade, när jag vaknade mitt sinne skulle vara borta och jag skulle aldrig bli rätt igen. Det var den mest fruktansvärda känslan.

Jag gjorde en avtalad tid med min läkare, som förklarade att det var en panikattack. Jag insåg då att mina tidigare erfarenheter var bara mycket mildare episoder av samma. Jag fick medicin, som säkert bidragit. Och det var en lättnad att veta att det var bara en panikattack och jag var inte galen.

En tröstande tanke är att en ångest eller panikattack inte kan skada dig. De skrämmer just dig. Om du kan vara lugn, kommer du att må bättre mycket tidigare. Det kommer att passera.

Det finns mediciner som kan hjälpa situationen. Medicinering är stor på kort sikt, men vad du verkligen behöver är att förhindra en upprepning. Barry Joe McDonagh har finjusterat en teknik på principen att om man släcker det bränsle som driver panikattack, du eliminera dess upprepning.

Om du beställer idag, får du en stor rabatt. Plus för ett begränsat antal personer, får du tillgång till Barrys e-post för en på en coaching.