social fobi oordning offer, ge er själva en paus – det är dags att känna sig stolt again_

Social fobi oordning offer, i mina böcker måste ha etiketten modig och modig, absolut inte svag. och patetisk. Det är ganska irriterande när man hör folk tala på ett disponibla sätt om en ängslig offer. Jo du måste förstå tapperhet du går igenom varje dag, och det är precis vad jag ska leverera till er i den här artikeln.

Social fobi störning kan manifesterar helst varje normal person!

Bara något så enkelt som att gå till banken, plocka barnen från skolan, bara vara i bilen är absolut mardröm för en social fobi oordning offer. Någon som inte lider av denna sjukdom har en mycket svår tid att försöka räkna ut varför dessa enkla saker kan orsaka ett problem, det helt pussel dem. De tror bara att du är konstig, eller freaky.

Anledningar en social fobi oordning brottsoffer måste känna sig stolt!

Du stiger varje morgon och sätta på den modiga ansikte.
Du möta världen veta att du är livrädd för att göra det, men du gör det.
Du har många episoder av panik, ångest som är mycket traumatiskt, och sedan fortsätta bära på med din dag.
Det enklaste sak i livet är en sådan ansträngning, men du gör dem ändå.

Detta påminner mig om en historia en gång om en tävlingshäst, oavsett hur mycket vikt de lägger på hans rygg för att sakta ner honom, höll han går, han inte vinna, men han avslutade loppet och det är det viktigaste. Så tänk på det här sättet, föreställa styrkan någon måste ha för att kunna utföra dagligen med detta handikapp, om du inte kan se hur modig du egentligen är, då måste du ta en riktigt bra titt på dig själv i spegeln och börja att ge dig själv en broms.

Börja utom det faktum att du har social fobi oordning, du är inte svag, detta är bara ett bakslag i livet kastas på dig att testa din styrka. När du börjar med tro på dig själv det är då saker och ting kommer att vända för dig. Hur vet jag det jag hör du frågar? Jag led av social fobi oordning i 13 år, jag hatade mig själv för att vara svag och rädd hela tiden. Det tog mig ensam tid att lita på min förmåga att hantera ångest, men när jag gjorde mitt liv förändrats. Jag ångrar inte någonsin vara där jag var för alla dessa år, eftersom det var ett test av min styrka också. Idag har jag så mycket förtroende, och det har tagit mig på en väg jag inte skulle ha valt för mig själv. Nu jag skriver artiklar för att hjälpa andra som skulle ha trott?