panikattacker – du kan styra din panikattacker med kroppens egna resources_

Du kan styra din panikattacker, ångest och fobier. Kroppen är naturligtvis kunna återställa sig till det normala efter en adrenalin söker en händelse. Du måste bara lära dig att aktivera kroppens egna resurser.

Om du är en panik lidande, en generaliserad ångest lidande eller en fobi lidande, kan du lära din kropp att slappna av och lugna sig.

Börja träna och hålla sig till en hälsosammare kost. Motion släpper naturliga endorfiner som får dig att må bra. Denna naturliga höga kommer att ge dig ett uppskov från ångest och gör din kropp och själ att må bättre. Att nöja sig med en hälsosam kost kommer att bidra till att minska en del av de negativa fysiska effekter som kan hända med din kropp som en följd av ångest.

Många drabbade har ofta ett problem att utöva och här är varför. Om du har upplevt de fysiska symptom i samband med ångest eller har haft panikattacker än du redan är orolig att du har ett svagt hjärta.

Människor som har bröstsmärtor, hjärtklappning, svårt att andas och täthet i bröstet är övertygade om att en sprint uppför trappan kommer att vara ett recept för en hjärtinfarkt och död.

Dessa bekymmer naturligtvis kan hålla dig ur gymmet och rädda för någon form av fysisk ansträngning. Denna rädsla orsakar då du fysiska hälsa försämras så du får vänta, förlorar kondition, muskelmassa och uthållighet.

Om du är rädd att en körning på löpbandet kommer att skicka dig till sjukhuset, konsultera en läkare så att du kan träna och sedan slå på gymmet. Ju snabbare hjärtslag är normalt, är det tyngre att andas normalt. Börja långsamt på gymmet, kanske mixtra på cykeln och arbeta dig upp till mer ansträngande motion. Din kropp och själ kommer att inse att du är bra.

Ett annat sätt att hjälpa ångest och panik drabbade gör det till gymmet är att gå med din säkra person. En trygg person är någon du känner dig trygg med. Denna person kan vara din make, din bror, eller din bästa vän. Vad som är viktigt är att du litar på din trygg människa, du litar på att de inte kommer att lämna dig ensam mitt i gymmet för att få en panikattack själv.

De kommer att hjälpa dig i händelse av panik eller extrem rädsla. De är där för att hjälpa dig, trösta dig och rädda dig från förlägenhet för att söka hjälp på annat håll. Ofta bara ha en säkerhet person tillsammans, som du kan lita på kommer att göra mycket för att lugna nerverna och hindrar en panikattack eftersom du inte behöver vara så orolig för att ha en panikattack.

Efter ett tag, om du inte har panikattacker eller hemska bekymmer, kan du säkert personen lätthet ut av rutinen att gå. Denna metod kan tillämpas på allt du hittar nervöst.

Lättnad i ångest orsakar rutiner eller situationer är ett bra sätt att hantera oroliga tankar. Som ett lidande allt du gör bör ske gradvis så att den inte belastar sinnet och tar en oväntad tribut. Sinnet måste anpassa och du måste ge det den tid det behöver.