Nästa steg Om du har dessa symptom på depression

När någon förlorar en mycket värdefull sak då det kan leda till symptom på depression. Det är verkligen viktigt att upptäcka tecken på depression annars kan bli krönika med tiden. Om du går igenom en bryta upp, kan du tenderar att gråta ofta, förlorar all sömn och äta lust. Känslan av skuld kan omge dig att du känner dig ledsen. Men är dessa saker verkligen ett tecken på depression? Du måste inse detta.

Det är mycket uppenbart att känna trasiga och ledsen när du har gått igenom en bryta upp. Men problemet uppstår när dessa saker varar länge. Det är normalt att känna sig ledsen, skyldig och sömnlös efter att ha gått igenom en bryta upp. Men om dessa symptom varar mer än en månad kan det vara depression.

Följande är de viktigaste symptomen på depression:
en. Crying ofta
b.. Sömnlösa nätter
c.. Inte kunna njuta av någonting
d.. Förlorade all lust att leva
e. Känsla förvirrad
f. Inte kan utföra dagliga aktiviteter
g. Tung viktökning eller viktminskning
tim. Rastlöshet
i.. Blir irriterad och arg lätt
j. Tappat intresset för att ha sex
k. Ofta huvudvärk och smärta i kroppen
l. Blir irriterad lätt

Således kan du se att de flesta av de symptom på depression är ganska bekant och vanligt bland människor som går igenom bryta upp. Således den faktor som avgör om det är depression eller inte, måste du leta efter den tidsperiod du har inför alla dessa problem.

Om du har upplevt dessa symtom sedan en lång tid så är det för att du är under depression. Och det är en mycket dålig idé att tro att dessa symptom är normala och skulle gradvis försvinna med tiden. Du bör inte ge depression dags att utöka sina vingar och öka ditt lidande.

Om du är under depression efter att bryta upp då du kan börja vidtar omedelbara åtgärder för att komma över det. Om du är helt enkelt inte kunna hjälpa dig själv så kan du söka hjälp av läkare.