hur man slåss de vintertrötthet genom att delta i gudstjänster

Om du hittar dig själv dreading snabb inställning av vintern i år, eller om du läser den här artikeln under vintern, då måste du vara någon som lider av vintertrötthet, eftersom det är vad rubriken på denna artikel handlar om. Vintertrötthet kan vara allt från bara en allmän brist på energi eller lust, till fullt utvecklad depression. En av de stora bovarna som orsakar vintern blues är folk befinner sig ofta fastnat på dem kalla vinterdagar med ingenting att göra.

Först av allt, är en person med något att göra, vad jag skulle tänka en mycket lycklig person, men det är bara jag tänker på det sättet. Jag önskar ofta att det fanns en hel del fler timmar på dagen, för att få saker gjorda, och det gör inte de flesta andra människor, i själva verket en hel del av oss inte har tid att få vintern blues.

Om du inte hittar vintertrötthet kryper i ditt liv den här säsongen, varför inte ta upp en verksamhet för att hjälpa slå det, som att delta i kyrkans gudstjänster. Från det att jag var en baby som blev döpt i en metodistkyrka, tills jag var tonåring deltog jag kyrkan på söndag morgon, sedan igen på söndag kväll och en kväll under veckan, oftast på en onsdag för bibelstudium. För några år sedan deltog jag i kyrkan igen för ett tag, men nu skäms jag att säga att jag har slacked ut lite i min närvaro i kyrkan, men jag planerar att gå tillbaka igen, snart.

Kyrkan är inte bara bra för barn att delta, det är bra för vuxna och alla. Nu vet jag att några av er är inte av samma tro eller håll till samma tro som jag gör, och alla har sina egna religiösa sedvänjor och trosuppfattningar. Denna artikel är i grunden för dem i den kristna tron, oavsett om du är Southern Baptist, metodist, protestant, eller vad som helst, som tror på Herren Jesus Kristus som den enda vägen till himlen, som jag gör. I själva verket vet du att Jesus även berättar att han är den enda vägen till himlen, ja i Bibeln i boken av John 14:06 “Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig “, som ganska väl visar att det finns bara en väg till himlen, inte det.

Nu är jag inte betyder att komma i en debatt om trosuppfattningar och övertygelser, vill jag komma tillbaka till vad denna artikel handlar främst om att hjälpa att bekämpa vintertrötthet genom att gå till kyrkan. Här är bara några av de belöningar som vi kan få från kyrkobesök tjänster:

Ett. Det är bra för sociala färdigheter, eftersom folk ofta hälsar på varandra, och chatta
2. Det är bra för röst som folk älskar att sjunga lovsånger och tillbedjan
Tre. Det är alltid bra att få höra Guds ord, i en bibeltroende kyrka (som mat för sinnet och själen)
4. Herren Jesus säger till oss att fira gudstjänst (Hebreerbrevet 10:25)

Dessa är bara några av de saker som deltar kyrkans tjänster kan erbjuda var och en av oss, och det finns otaliga andra fördelar. En stor fördel att gå i kyrkan under vintermånaderna är, det ger oss något bra att göra som hjälper till att hålla oss centrerade i vår kristna tro och övertygelse. Det är inte bara givande för oss mentalt och annat, det ger oss ett bra sätt att hjälpa till att bekämpa vintertrötthet.

Du kan publicera artikeln i ditt ezine, nyhetsbrev eller på din webbplats så länge som det återges i sin helhet och utan ändringar utom för formatering behov eller grammatiska korrigeringar.