depression Del II – orsaker och symptom på depression

Som vi nämnt i tidigare artiklar depression är en normal reaktion som en del av vår vardag, såsom förlust av jobb, döden av en kärlek en, och sjukdom. Över 30 miljoner amerikaner lider av depression och mängden ökar i en alarmerande takt. Depression kan vara en psykisk hälsa sjukdom som kan påverka hur du äter, sover och hur du känner dig själv. I denna artikel kommer vi att diskutera orsaker och symptom på depression.

i.. orsaker
a) Hormonell obalans
Omkring 60% av befolkningen lider av fysisk depression har onormala nivåer av sköldkörteln eller binjurarna hormoner som orsakar nedsatt tänkande och gör det svårt att utföra dagliga aktiviteter. Om sköldkörtelhormon är i låga nivåer vi har hypotyreos resulterar i viktökning, trötthet och aptitlöshet. Om sköldkörtelhormon i höga nivåer vi hypertyreos resulterar i handen darrade, svaghet, ångest och nervositet
Å andra sidan, om adrenal hormon är i låga nivåer symptom kan inkluderar stress, och svaghet. Om adrenal hormonet är i hög nivå symptom inkluderar viktökning och diabetes.

b) Immun sjukdom
Immunsystemet sjukdom orsakar koncentrationssvårigheter, sänkt humör, minnesförlust, ångest och symptom på depression.

c) Näringsbrist
För mycket Omega fettsyror 6 och brist på Omega-3 orsakar minnesförlust, humörsvängningar och depression. Å andra sidan brist på vitamin B12, orsakar krom, selen eller magnesium ångest och depression samt humörsvängningar.

d) sömnstörning
Om sömnstörning är allvarlig nog för att störa normal fysisk, mental och emotionell funktion som trötthet, dålig koncentration, nedstämdhet och andra symptom på depression.

c) Effekt av tagit medicin
Många mediciner orsaka symptom på depression som en bieffekt, såsom nedstämdhet och ångest som ett resultat av att ta hjärta och högt blodtryck medicinering.

ii. symptom
a) Förlust av intresse och energi i livet
b) Förändring av att sova och äta vanor
c) Kan inte koncentrera mig
d) Sänkt självkänsla
e) djup sorg och hopplös
f) Tänkte på självmord och död