sad ljus effektiv lösning på sad_

SAD lampor hitta enorm användning under vintrarna för att slå ED syndrom. Detta är verkligen en av de bästa metoderna för att hantera sådana säsongens sjukdomar som drabbar stora befolkningen över hela världen. Det händer när en person är begränsad för de flesta timmar på inomhus och förblir upptagen på jobbet.

Vintertrötthet eller vinterdepression är medicinskt kallas Seasonal Affective Disorder eller SAD. Detta är en typ av stämning sjukdom där människor känner att det är svårt att leva ett normalt psykisk hälsa och man upplever depressiva symptom under vintrarna eller några andra årstider samt år efter år. Enligt Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV), är sorgligt “en kravställare av egentlig depression”. Om du känner någon form av svängningar, depression, känsla osannolikt att arbeta, umgås och inte känner för att komma upp på morgonen, kan du lida av SAD. Ta hjälp av SAD lampor för att bli av med denna sjukdom och föra tillbaka den lycka till ditt liv.

Det finns olika typer av behandlingar som är tillgängliga för SAD men SAD Lights visa sig vara den mest effektiva typen av behandling för det. SAD ljusterapi bevisar bättre än antidepressiva läkemedel, kognitiv beteendeterapi, och noggrant tidsinställda tillskott av hormonet melatonin. Exponering för SAD ljus där du arbetar eller hemma fungerar magiskt att behandla denna sjukdom. Vissa människor får resultat från SAD lampor på bara två dagar och börjar känna frisk och självsäker igen. Låt SAD självlysande terapi föra tillbaka skrattet till ditt liv igen och slå vintern blues.