panikattacker har ett sätt att smyga upp på dig, de inte

En minut du är på skrivbordet, i bilen, prata med vänner och närmaste du kippar i terror, kämpar för att andas, längtan att dölja, och försöker fly. Detta är förmodligen vad din första panikattack eller kanske de första panikattacker kändes. Du blev överraskad av naturen och grymhet av attacken, förvånad över att det smög upp på dig, förvirrad av vad som händer med dig.

Har din panikattack smyga upp på dig? För tidig panik och sjuka ångest, är detta verkligen vad det verkar som har hänt. Detta är en del av det som gör panikattacker och känslor av ångest så svårt att klara av. Oroa sig för arten och tidpunkten för ångestattacker lurar alltid i bakhuvudet, vilket gör det svårt att någonsin känna sig hemmastadda.

För mycket energi förbrukas söker efter möjliga utgångar, förutse vissa situationer, inbillar de olika, ofta fasansfulla möjligheter som kan drabba dig.

Även panikattacker inte komma snabbt, de är oftast inte helt ur det blå, om du vet vad du ska leta efter! Det är dina tankar och känslor som orsakar adrenalin uppsving i kroppen. Denna uppgång startar kedjereaktion som leder till din attack.

På grund av dina tidigare erfarenheter med överväldigande attacker, gör ditt sinne faktiskt det svårare att klara av denna nya adrenalin uppsving. Ditt sinne och kropp bränsle faktiskt en förhöjd panikattack eftersom det är vad du är rädd ska hända, vad du tror kommer att hända, och därför är det precis vad som händer!

Rädslan för en panikattack är 600 kilos gorilla som du alltid bär på ryggen. Flyr denna vikt är en viktig del i att minska sannolikheten för och svårighetsgraden av dina panikattacker! Din ångest kommer från en enkel känsla … Jag klarar inte det här …

Känsla överväldigad, speciellt i dagens snabba tempo och omtumlande värld är helt enkelt par för kursen. Att undvika dessa känslor är svårt, om inte omöjligt för en vanlig människa. Du kan leva i en bubbla, men det har sina egna nackdelar jag tänka mig.

Vissa människor klara av livets svårigheter bättre än andra. Det är bara ett faktum, inte ett fördömande. Du är varken en bra eller dålig människa eftersom du har panikattacker eller anfall erfarenhet av ångest. Du är varken svaga eller starka, eftersom du upplever ångest.

Det finns några sätt du kan hjälpa dig att bättre hantera de känslor som orsakar din adrenalin ökningar. Det första beslutet du kan göra själv är att få en god natts sömn. Konsumtion gör oss mer mottagliga för känslomässiga svängningar. Precis som vi blir nedsatt chaufförer när vi är trötta, vi har våra känslor försämras också. Detta kan göra oss mer mottagliga för känslor av ångest och oro.

Sömn depravation gör det också svårare att övertyga dig om att faran inte är överhängande och rädsla är onödig. För panikattacker börjar och slutar med sinnet, ditt sinne.

Genom att förstå källan till din rädsla, granska verkligheten bakom den rädslan och sedan fokusera dina tankar mot mer positiva resultat, kan du besegra det adrenalin uppsving gnistbildning din panikattack.

De flesta panikattacker orsakas av inbillade rädslor, “vad om oss?” Som kan plåga våra sinnen. De flesta av de bekymmer som hotar att överväldiga vår förmåga att klara av är starkt överdrivna eller ytterst osannolikt. Undersöka dessa negativa känslor och deras brist på koppling till verkligheten är en viktig del i motbevisa faran din kropp tror att det är i.

Den andra viktiga delen i denna process är att fylla ditt sinne med positiva, förstärkande uttalanden som stöttepelare din förmåga att klara av vilken situation du befinner dig i.

Självkänsla och självförtroende är viktiga vapen i kampen mot panik. Tänk om någon generell positiv, självkänsla öka uttalanden som du kan fylla upp dig med under tider av stress.

Här är några exempel:

“Jag har hanterat svåra situationer tidigare och jag kan göra det igen”

“Jag har en massa människor jag kan lita på att hjälpa mig igenom detta”

“Jag är smart och kapabel och kan göra vad jag satt mig för”

“Tuffa situationer har gjort mig starkare innan och så kommer det här”

“Öppna dörren till en ny möjlighet och gå vidare genom”

Positiva uttalanden kan vara vad som helst som får dig att må bra om dig själv. Gör en lista idag och lägga till det som du möter tuffa situationer och använda den för att övervinna dina negativa känslor. Små saker bygga tröghet att göra stora förändringar i livet.