när din rädsla och depression har det bästa av dig

Vad gör du när din rädsla och depression är starkare än vad du kan hantera? Det finns tillfällen att oavsett vad du gör, dina farhågor har det bästa av dig. Här är en lista över tekniker och förslag på vad man ska göra när detta händer.

Det första steget är att lära sig att ta en dag i taget. Istället för att oroa dig för hur du kommer att få igenom resten av veckan, försöka att fokusera på idag. Varje dag kan ge oss olika möjligheter att lära sig nya saker och det inkluderar att lära sig hur man handskas med dina problem. Du vet aldrig när de svar du söker kommer till din dörr. Vi kan nittionio procent rätt i att förutsäga framtiden, men det räcker för att en procent för att göra en värld av skillnad.

När en person känner sig deprimerad, bör han eller hon ta några minuter att skriva ner alla de saker som han är tacksam för i sitt liv. Denna lista kan inkludera tidigare prestationer och alla saker som att de tar för givet. Nästa gång du känner dig deprimerad, granska din lista och tänka på de bra saker som du har i ditt liv.

Kom ihåg att det finns en kraft som är starkare än din rädsla och depression och det är Guds kraft. En person behöver inte vara religiös för att använda Guds kraft. När det blir tufft, prata med Gud om dina problem som om du pratade med en vän. Granska Bibeln och be hårt. Vara långlivade och vara öppen i ett antal alternativ att Gud kan ge till dig att lösa ditt problem. Det är inte alltid lätt, men Gud är i kontroll och han kommer att hjälpa dig om du frågar honom.

Om du bestämmer dig för att anlita en professionell, ta för vana att se över med din rådgivare vilka tekniker fungerar för dig och vilka som inte gör det. Att handskas med dina rädslor kräver övning så använd denna situation som en lärande erfarenhet för att förbättra din skicklighet uppsättningar. I varje ångest-relaterade situation du upplever, börja lära sig vad som fungerar och vad som inte fungerar för att hantera din rädsla och oro.

Som lekman, jag inser att det är inte lätt att handskas med alla våra rädslor, men det finns alla typer av hjälp som finns. Det viktiga är att ha tålamod och inte ge upp. Med tiden kommer du att kunna hitta de resurser som hjälper dig med dina problem.