låt inte social fobi oordning hålla dig från din friends_

Social fobi oordning, det är en fas som de flesta människor skulle älska att aldrig behöva höra. Faktum är att det finns så många offer för denna sjukdom, och för det mesta blir det ignoreras och så småningom undantagna som en del av det liv. För det första det inte behöver vara. Detta tillstånd är faktiskt behandlingsbar, så skrämmande som det verkar att du har makten att stänga av den, så fort du slagit på den.

Social fobi oordning diskriminerar inte från, ålder, hudfärg eller ras!

Innan vi går vidare vill jag att du ska veta detta, jag har varit där du är nu, jag trodde jag bara var tvungen att leva med det faktum att jag inte var normal, och jag var tvungen att bara klara av att ha social fobi oordning. Jag trodde jag hade ärvt det från min familj, och det fanns ingen behandling där ute för att åtgärda det.

Jag var 17, stal denna sjukdom 13 dyrbara år från mig, år som jag aldrig kan ersätta. När den första episoden äger rum, har du inte någon aning om vad som händer med dig eller varför du reagerade på det sätt du gör. De stulna åren borde ha varit de bästa dagarna i mitt liv. Så tror inte att ålder spelar roll social fobi oordning kommer att rekrytera någon.

Den första episoden av panik är det mest skrämmande sak som kan hända vem som helst, utan någon uppenbar anledning, börjar din kropp bara för att reagera på ett sätt som inte har någon förklaring bredvid du tro att du har en hjärtattack, eller något mer olycksbådande.

Social fobi störning kan botas med självhjälp ångest behandling!

Tja du överlever det, men det är där allt börjar, tog de ständiga tankarna i bakhuvudet om dagen, och vilken plats. Det verkar som om detta är den enda trodde att din hjärna vill hålla sig i, oavsett vad du börjar tänka, är det som om någon flicks en switch med ut du samtycker, och där det är episod som återupplevde över, och över . och över, precis som en DVD som snabbspolas framåt, och lindas

Man skulle kunna tro att något så skrämmande skulle vara det sista du vill fokusera på, men av någon anledning blivit besatt om oroliga tankar, är det som att du vill straffa dig själv eller something.Then du börjar tvivla på dig själv och din förmåga att förlora kontrollen, så du bestämmer dig för att stänga från resten av världen och bo i där det känns tryggt. (Hemmiljö)

Ge inte efter för social fobi oordning, komma tillbaka in i samhället!

Social fobi oordning har nu blivit det nya sättet att leva, varför, eftersom du gav dessa oroliga tankar styrkan att ta över, och att du känner dig svag, och sedan du förlorat makten att kontrollera dem. Uppenbarligen var detta inte dina avsikter, aldrig mindre det hände.

Bryta fri från social fobi oordning är en fråga om att förändra sättet du reagerar på rädsla!

Första pekare, så dumt som det kan verka, har du nu inse att panik är i ditt liv du antingen fruktar det, eller du förutom det och börja ta itu med det. Nu är det dags för en reality check.

En plan för att få social fobi oordning under kontroll!

Idag går ut och med en dagbok, det här är din visning bara.
Skriv in det dagbok, vad biverkningarna varenda gång du rädd orolig, var, hur det gjorde du känner. oroa dig inte om ditt sätt att skriva det, din den enda som kommer ser det.
Anteckna tiden för dagen attacken sker, hur länge det stannade, och om du kan, vad som utlöst den. Viktigast var du ensam eller i sällskap.
Gör detta för 1 vecka. I slutet av veckan går över dina anteckningar, se något mönster som kan ha ägt rum.
Detta är etapp 1 bekanta med ångest attack, låt oss ge det ett namn, Hairy Harry, mindre hotfullt.
OK nu när du vet att mönstret av biverkningar, måste du förutom dem. Utom dem gör du reagerar annorlunda, eftersom, du blir bekant med din nya vän, Hairy Harry. Efter allt du inte är rädd för dina vänner, men i början du var innan du lärde känna dem och förutom det dåliga beteendet.
När du förutom och du vet vad som väntar, bjuda Hairy Harry för att ge dig en starkare attack än vanligt. Genom att göra detta du tar makten från en attack, som din rädsla nivå har nu ändrats, behöver du inte frukta honom så mycket.
Sista delen i denna övningar är inbjudande, jag bjuder Hairy Harry tillbaka varje dag, ja varje dag, kvarstår han kommer att besöka som du är nu, känner, utom, och öppna sina presenter.

Social fobi oordning är ett sinne spel, är det så allvarligt som du låta det vara!