inspirationstalare – depression – bryta ninja grepp (del 1) – nNOS studios Ohio

Du fick det. Låt mig berätta hur. Och du höra det direkt från hästens mun. Jag var på botten av detta kan. Nu är jag nära till vad jag bestämma toppen att vara. I mina ögon skulle det vara absolut förtroende, framgång, och ödmjukhet.

Vi vet alla vad “brist på förtroende” är, så jag tänker inte ge er min historia. Jag ska bara ge dig nyckeln och visa dig var du ska använda den.

Vi är en produkt av vår självbild. Med andra ord är vi vad vi är på grund av vad vi tror oss vara. Bilden vi har av oss själva blir programmerats in i vårt undermedvetna och sedan vår hjärna tar det som en instruktion att hitta eller göra det. Problemet är att de flesta av oss är omedvetna om att detta är hur det fungerar så vi förstöra det för andra och inte rätta till det i oss själva. Eftersom vi inte vet att det fungerar på det sättet, speciellt när vi är barn, vi låter andra skapa denna bild av vad vi är. Systemet fungerar fortfarande på samma sätt, i det att bilden hålls blir präglad på det undermedvetna.

Så formeln är mycket enkel. Dricka det är den svåra delen. Kinda. Det viktiga är att skapa den bild du vill ha på dig själv, och hålla den i dina tankar. Fokus på det … känns det.

Du måste få exakt … inga undantag. Få ett papper och börja skriva. Det finns en psykologisk orsak till detta. Räkna ut allt om hur du vill vara. Hur du hanterar vissa situationer, hur man pratar med folk, vad / vem du ser ut när du pratar / gå, hur du äter och motion, etc. Räkna ut också hur du vill att folk ska behandla dig. Bestäm vad ditt yrke är eller vilken typ av företag eller bil du äger. Detta tar dig inte mindre än 30 minuter att göra från början. Om den gör det, du är inte tillräckligt precisa och du kan lika gärna hänga upp den.

Du kommer att lägga till den här bilden under de närmaste dagarna saker som de kommer till dig … som du ser olika människor / saker.

Du har din beskrivning på papper nu. Skapa det till en mental bild sker genom att reflektera på beskrivningen och visualisera dig själv att göra allt detta. Visualisera är att titta på en film Spela igenom ditt huvud, där du gör allt som du beskrev. Men visualisera bara effektivt om du blandar känslor i det. Visualiseringen sker i ditt medvetande, just fakulteten för fantasin. De känslor är en del av ditt undermedvetna, och det är där vi försöker att överföra bilden till.

Vi kommer att göra den här bilden en del av ditt trossystem och övertygelser är neurala nätverk på det undermedvetna. Dessa neurala nätverk är vad kommandot våra kroppar att göra vad de gör. Känslor är särskilt starka delar av dessa nätverk, och när de aktiveras, tänka på dem som blir klibbigt. Oavsett vad du håller i ditt medvetande på den tiden fastnar på dessa “känslor” och förbi några av de filter som normalt hindrar saker från att komma till ditt undermedvetna. Det är därför saker som du där ser eller upplever under en känslomässig tid, är djupt rotade i ditt undermedvetna. Så om du aktiverar dessa känslor, speciellt mycket starka sådana, och du visualisera vad du tänker vara på samma gång, kommer det att bli mycket lättare accepteras av ditt undermedvetna.

Den här bilden är ditt mål. Att uppnå ett mål är ett resultat av vissa föreställningar och vanor. Miljö är vad stöder föreställningar och vanor. Närmiljö, är det. Liksom de människor du umgås med, de böcker du läst, visar du tittar på, etc. De tre arbetar mycket tätt tillsammans: miljö, övertygelser och vanor. Om någon av dem justeras, de andra två justeras automatiskt i enlighet med detta.

Men vi försöker att skapa nya föreställningar, så vi kan inte förlita sig på den delen. Vi måste arbeta med de vanor och miljö. Jag kommer att täcka det i nästa artikel: “Depression – Breaking The Ninjas Grip (Part 2)” för nästa uppsättning instruktioner.

Under tiden, titta på ditt mål, och visualisera i minst tio minuter i dag, och igen precis innan du somnar. Det kommer att börja förbereda dig för systemet.

Dennis Andrew
nNOS studios motiverande talare division