hur man kan undvika falska positiva samtidigt utför ett test hemma drog

Med tester hem drog metoder tros producera tillförlitliga och korrekta resultat, många av oss förbise de fall av falska positiva och dra slutsatser om den misstänkte innan reconfirming resultatet. Men, har forskare från Boston University funnit att drogtester kan producera felaktigheter i 5-10% av fallen och falska negativa i 10-15% av fallen.

Det finns så många faktorer som kan påverka resultatet av ett drogtest, speciellt hemma drogtest, så är det bättre att vara medveten om de möjliga orsakerna till falska positiva.

Hem drogtester görs vanligen med hjälp av prover som urin och orala vätskor för att upptäcka användningen av alkohol eller illegala droger som marijuana, kokain, amfetamin, etc. Resultatet av ett drogtest kommer att betecknas som “falska positiva” när testresultatet visar positivt för en substans som ämnet i fråga inte har missbrukat.

Vad orsakar falsklarm?

Drug testkit detektera närvaron av läkemedelspartiklar metaboliter i provet genom att identifiera den kemiska strukturen hos läkemedlet. Men det finns hundratals over-the-counter lagliga mediciner, som har samma struktur som av illegala droger. Bristande känslighet kit drogtest att skilja nästan likartade strukturer lagliga och olagliga droger, påverkar resultatet, vilket ger falska positiva resultat. Även vissa livsmedel orsaka falsklarm.

Mediciner och livsmedel som orsakar falska positiva resultat:
• Läkemedel för kallt, kan anti-depressiva utlösa falska positiva resultat på tester som utförts för amfetamin
• smärtstillande och anti-depressiva som Zoloft kan visa positivt för bensodiazepin
• Att ta antibiotika som Kinolon kan leda till falska positiva för opioider
• HIV medicinering, kan Sustiva visa positivt för marijuana
• När det gäller mat, är vallmofrö mycket effektiva i att producera falska resultat. Konsumera livsmedel med vallmofrön kan förändra dina resultat drogtest och visa falska positiva resultat för opiater

Tips för att undvika falska positiva:
Om vi ??verkligen ser, är majoriteten av läkemedel och livsmedel som orsakar falsklarm ofta används eller konsumeras. Eftersom sannolikheten för att använda dem är hög, kan ta några försiktighetsåtgärder undvika förekomsten av falska positiva.

• Misstänkt bör inte använda mediciner före testet: Som du är medveten om det faktum att läkemedel kan orsaka falskt positiva, be misstänker inte att ta någon form av läkemedel från 3 dagar före utsatt drogtestet.

• Livsmedel som bör undvikas: Som vallmofrön kan ändra testresultaten, be den misstänkte att undvika livsmedel som innehåller vallmofrön, såsom muffins och bagels.

• Begagnade exponering för droger: Konsekvent exponering för extremt koncentrerad passiv rökning (särskilt i fall av marijuana och nikotin) kan leda till falskt positiva resultat. Så, be den misstänkte att hålla sig borta från vänner missbrukande innan drogtestet.

• Test procedur: En viktig sak du bör komma ihåg att få korrekta resultat är att följa testproceduren noggrant. Varje hem drogtest kit kommer med en broschyr som tydligt förklarar testproceduren. Speciellt för första gången användare, är det viktigt att studera häftet noggrant innan du använder satsen. Till exempel, när du använder urin remsor drogtest för att upptäcka narkotika i urinprovet resultaten bör tolkas inom 3-5 minuter efter påbörjad testet. Att ignorera detta kan leda till falska positiva.

• Test kit med brutet sigill: Oavsett varifrån du har köpt din testutrustning, se till att tätningen av testkit inte bryts. Kontrollera också om den innehåller alla de punkter som nämns i checklistan på den yttre rutan. Alla testverktyg ska vara i gott skick.

Det är alltid rekommenderas att använda FDA godkända kit drogtest som erbjuds av välrenommerade återförsäljare. FDA bekräftar att testutrustningen är tillverkad av god kvalitet material och ingen substans i de ändrar testkit eller påverkar testresultaten. Därför, för att undvika falska positiva testresultat alltid gå för pålitliga testutrustningar.