Hippokrates rekommendation för behandling av depression

Hippokrates kallas ibland “läkekonstens fader”, och det är från hans namn som vi får den hippokratiska eden att alla kvalificerade läkare måste ta innan de tillåts att utöva läkaryrket. Så när han ordinerar en ört som kallas johannesört för en mängd sjukdomar, inklusive behandling av depression, bör vi notera. Depression är en försvagande sjukdom som måste tas på allvar, vilket är anledningen till tung medicinering är oftast att föredra framför mer naturliga metoder. Men när de biverkningar av så många anti-depressiva är så allvarligt, är det viktigt att titta på en mer naturlig behandling av depression symtom.

Johannesört används av tiotals miljoner människor världen över för mild till måttlig depression symptom, så det korta svaret på frågan “gör denna ört göra en bra naturlig behandling av depression” är: ja. Johannesört är mycket effektiv vid behandling av depression symtom i väldigt många antal fall. Läkare i USA blir alltmer förtrogna med de detaljerade användningen och riskerna med johannesört som en behandling av depression.

I Tyskland, där det inte säljs över disk, läkarna skriver miljontals recept årligen för johannesört som en behandling av depression, utan några rapporterade fall av allvarliga biverkningar. I Storbritannien, över 2 miljoner människor använder johannesört för behandling av depression symtom. Siffrorna är inte känt hur många som använder det i USA som en anti-depression ört, men amerikanerna blir alltmer förtrogna med dess användning. Behandling av depression med johannesört kräver inte ett recept i USA Vad är nödvändig är kunskap om det bästa sättet att använda det – och hur man inte ska använda den – då johannesört är en kraftfull ört.

10 saker att veta om användningen av johannesört för behandling av depression

Ett. Det är inte ett botemedel för alla, men för vissa, det fungerar otroligt bra för att minska depressionssymptom.

2. Det har använts medicinskt i århundraden för behandling av depression, sömnstörningar och nervsmärta.

Tre. Johannesört är en relativt säker ört.

4. Även för mild eller måttlig depression, det är inte för alla. Fråga alltid din läkare först.

Fem. Vi alla upplever något olika depressionssymptom, så vi behöver alla en skräddarsydd behandling.

6. Förstår de potentiella biverkningar och ört-läkemedelsinteraktioner.

7. Man tror att johannesört fungerar som en naturlig form av selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI).

8. Serotonin nivån i kroppen är högre tidigt på dagen, så tar johannesört på kvällen kan vara mer effektiva. Återigen, fråga din läkare.

9. Förutse resulterar i fyra till sex veckor.

10. Olika märken har olika beredningar av ört och så kan ge olika resultat. Oavsett vilken beredning bästa erbjudandena med din depression symtom är det som är rätt för dig.

De vanligaste biverkningarna är ökad känslighet för solljus för hud och ögon, yrsel, symtom matsmältningsorganen, muntorrhet, allergiskt utslag, och trötthet. Det finns ett antal anmärkningsvärda ört-drog-och ört-mat interaktioner:

– Du ska inte ta johannesört samtidigt som tagit ett SSRI behandling av depression (t.ex. Prozac) eller vissa läkemedel som används mot migrän.

– Om du vill att avvänja dig av din receptbelagda behandling av depression, tala med din läkare först för att utveckla en plan.

– Du ska inte ta det samtidigt som vissa antikoagulantia, p-piller, vissa anti-beslag medicinering, ett antal hjärta läkemedel, vissa anti-HIV-läkemedel och några andra mediciner.

– Du ska inte ta johannesört vid graviditet eller amning.

Johannesört är definitivt värt att överväga för milt till måttligt deprimerade människor. Fortsätt med försiktighet, tala med din läkare om detta relativt säker, ofta mycket effektiv behandling av depression. Informera din läkare att johannesört ordinerades som medicin av “läkekonstens fader” Hippokrates!