hantera social ångest under kamerans öga.

Varje förlorat liv är en sorglig förlust. Om vi ??känner personen, kan döden vara en belastning att vissa inte kan bära utan hjälp av något som Xanax. Sedan kommer Heath Ledger – en man som levde sitt liv i allmänhetens ögon. Det var som vi alla kände honom – så levande en minut, så kompromisslöst död nästa. Några dagar efter sin upptäckt den 22 januari 2008 var den medicinska granskaren: s rapport offentliggjordes. Heath var beroende av Xanax att hålla honom igång. Låt oss inte döma honom. Vem vill säga där skiljelinjen mellan geni och galenskap ligger, eller hur någon stannar på rätt sida av den linjen utan hjälp.

Här var en man i centrum av en perfekt storm av förväntningar. Filmbolagen slå upp sina senaste erbjudanden till dig på ryggen på stjärnorna som framför dem. Tänk hur mycket pengar rider på varje stjärna namn. Det brukade vara så att en film bara skulle kosta några miljoner. Nu produktionskostnaderna kan passera $ 100m utan paus efter andan. Hur klarar en ung man i tjugoårsåldern med det trycket? År 2000 genomförde han och Mel Gibson The Patriot på bara $ 110m. Sedan han innertaket och på flykt från förpackningen av kändis tidskrifter, mongers skvaller och deras paparazzi fotografer som strimlar din integritet och konkurrerar med varandra för att fånga dig i din mest obevakade tillfällen.

Den medicinska professionen definiera social fobi som extrem oro inför domen av andra eller bete sig på ett sätt som kan orsaka förlägenhet eller förlöjligande. Hur skulle du reagera om, överallt du ser ut eller vända, hittar du en kamera påträngande lins i hopp om att fånga dig i ett ögonblick som kommer att sälja en miljon tidningar? Även det vanliga blir den potentiellt extra beroende på hur kameran fångar den (och hur vissa programpaket kan manipulera den för att göra det mer exploateras). När du vet att allt du gör eller säger kan och kommer att misstolkas för en annan vinst, är det någon överraskning att man når för Xanax? Jag tror inte.

I själva verket är hela filmindustrin är troligen byggd på Xanax. Känsla av nervositet eller oro innan du sätter foten utanför dörren vet du att förföljas av fotografer överallt? Ta en Xanax. Det är inte agorafobi hotar att hålla dig gömma undan, är det? Ta en annan Xanax. Nästa tidningen du öppnar har bilder för att du får (o) klädda i ditt sovrum. De togs med ett teleobjektiv från byggnaden mittemot. Det är inte det första tecknet på en panikattack är det? Dra för gardinerna och ta en annan Xanax bara för att fortsätta leva.

Men du behöver förhållandet mellan offentliga och privata suddig för att stanna. Att bära filmerna, har ditt namn vara på allas läppar. Du måste vara ögongodis för media voyeurism. Drop från dessa kändis tidskrifter och kolumner skvaller, och du är inte längre den bankable stjärnan. Var kan du köpa Xanax utan att någon tar en bild av dig? Köp Xanax nätet. Men Heath förlorade kontrollen, blandad hans mediciner, tog för mycket, och betalade priset. Låt detta bli en varning till er alla. Håll dig vid liv genom att hålla kontroll över ditt intag av Xanax och andra mediciner.

Den ena tröst i allt detta är att även om Xanax inte kunde hålla stackars Heath går, vi har fortfarande nästa Batman-film att se fram emot. Av allt att döma, är Heath resultat som Joker i Dark Knight väl värt priset på posten. Även om det finns kanske något i sig ironiskt om Xanaxman spelar Jokern. Här är en karaktär så fullständigt over-the-top, så överdrivna i hans natur med allt som skadeglädje bubblar över i destruktiv energi. Har Heath måste ta Xanax att agera den del av någon som så uppenbart inte tar Xanax?