sanningen om förlossningsdepression

Enligt Tom Cruise, som är en populär anhängare av Scientologi (som tror att vi kan botas genom naturliga medel och att ta medicinen gör vår kropp skada), bör Brooke Shields har istället valt att bota henne förlossningsdepression genom att göra hälsosamma övningar . Lägga till att många människor har blivit felinformerad om depression och hur man faktiskt bota denna gemensamma sjukdom.

Men vad är förlossningsdepression egentligen? Vi har hört talas om det ofta nog, men är vi verkligen säkra på att vi vet tillräckligt om det för oss att verkligen förstå denna sjukdom så för oss att hjälpa oss själva såväl som andra? Att vara gravid borde verkligen vara en källa till glädje för alla, särskilt mamman att vara, som i nio månader, kommer faktiskt levande varelse växer från insidan av henne. Tyvärr, det finns en annan sida av denna glada tillfälle, att vara gravid innebär att du och din kropp kommer att behöva vänja sig vid vissa justeringar för att du ska ha en säker graviditet. Rökning, alkohol, ansträngande aktiviteter samt stress bör undvikas till varje pris. Ett friskt barn innebär att ha en frisk mamma också. Men med tanke på att du har lyckats med att undvika alla dessa dåliga vanor för ditt barn att vara, är förlossningen en helt annan sak, så mycket som vi kan försöka undvika det, det finns fortfarande vissa olyckliga fall där mamman är liksom barns liv kan vara i fara.

Men det finns faktiskt fler, händer förlossningsdepression faktiskt efter förlossningen. Även om det är ganska vanligt och många kvinnor har lärt sig hur man handskas med det samt framgångsrikt behandla det (som Brooke Shields), är det fortfarande ganska onödig. Förlossningsdepression är faktiskt en hel del som depression, men bara nya mammor är de möjliga offer för denna sjukdom. Det finns faktiskt en hel del möjliga orsaker till förlossningsdepression inträffar:

Förlossning som vi alla vet är inte så lätt som en plätt, faktisk fysisk stress från förlossningen är en av de främsta anledningarna till förlossningsdepression inträffar. Nästa förlossningsdepression trigger är massiva förändringar är hormonella nivåer. Många mammor-to-be som var tveksamma bära ett barn är också mer mottagliga för förlossningsdepression, de som inte är redo att bli mamma ännu är lättare att bli deprimerad i motsats till nöjda och glada mammor-to-be .

När förlossningsdepression händer, är det verkligen bäst att gå till läkaren omedelbart. Bortsett från uppenbarligen ha negativa effekter för den nya mamman, kan förlossningsdepression visa sig vara skadligt för barnet också. Nyblivna mammor som lider av förlossningsdepression kan härbärgera sjuka känslor mot sina barn. Deras finns faktiskt vissa fall av mord där förlossningsdepression har nämnts som orsaken. Mödrar som lider av förlossningsdepression kan skylla sina barn för sin viktökning, vilket känns som de har blivit mindre attraktiva och oälskad. Det är verkligen bäst att konsultera en ansedd kognitiv beteende terapeut för att ta hand om din förlossning elände, kan din terapeut förskriva läkemedel för att hjälpa depression efter förlossningen samt sessioner terapi för att lindra oavsett pent känslor som du kan ha.