hur man kan slå vintern blues genom att ta ett bubbelbad

Denna artikel är en för damer där ute, alla ni underbara hustrur, mödrar, döttrar, mormödrar och andra. Hur ofta tycker du själv fastnat i huset på dem kalla vinterdagar, lider av vintertrötthet? Jag slår vad du sa ganska ofta, om du gjorde, då ditt svar är likt många kvinnor under vintermånaderna. Jag vill att du slutar just nu och fundera på vad du just läst, om du hittar dig själv fastnat i huset under vintern med ingenting att göra, bör du anser dig mycket lycklig.

De flesta människor är alltid klagar på att de inte har tillräckligt med tid på dagen för att få saker gjorda. Så, enligt en massa folk, om du har något att göra på vintern eftersom din fastnat inuti, är du verkligen en mycket lycklig person. Nu, om detta är sant, och du hittar dig själv på vintern med ingenting att göra, och du behöver en idé att slå vintern blues, varför inte dra i ett bubbelbad.

Nu innan du börjar klaga på hur dumt det låter, måste du inte ha tagit den typ av bubbelbad jag talar om. Först av allt jag talar inte om att ta ett bad, jag talar om att ta ett bubbelbad. Ett skumbad är mycket annorlunda sedan ta ett bad eller dusch. Ditt hem ensam med ingenting att göra på dem kalla vinterdagar, eller din make sitter i det andra rummet tittar på tv, och barnen sover. Du berättar din make att du inte vill bli störd när du behöver lite lugn tid för din bubbelbad, någon man som älskar dig kommer att glatt oblighed.

Nu vill jag hoppa fram till den verkliga bubbelbad scen, och det är upp till dig att ordna ditt badkar och badrum område som du vill sätta stämningen för dig. När jag förbereda min bubbelbad, slår jag på dusch radion till en trevlig avkopplande musik. Se till att du använder en dusch radio, de som använder batterier bara, ingen hopefuly skulle vara dum nog att använda en plug-in radio nära en vattentäkt. Sedan fylla badkaret med väldigt varmt, men bekväm vatten, samtidigt som du lägger bubbelbad och några pärlor bad med olja i dem. Runt kanten på badkaret, placera ett par tända ljus, låsa badrumsdörren, stänga av ljuset och koppla av i badkaret och drömma.

På dem långa vinterdagar eller nätter som du märker att du blir utsatt för samma gamla vintern monotoni, blöt i ett skumbad och dröm, det är en stor avkopplande sätt att hjälpa slå vintern blues.

Du kan publicera artikeln i ditt ezine, nyhetsbrev eller på din webbplats så länge som det återges i sin helhet och utan ändringar utom för formatering behov eller grammatiska korrigeringar.