dessa är varför du inte kan låta depression vinna kampen.

När man arbetar med problem i vardagen, kanske vi har lust att bara ge upp och ge efter för depression. Men det finns några skäl till varför vi bara inte skulle ta till det.

Ett. Familj – Det kan vara väldigt svårt på dina nära och kära när du är deprimerad. Eftersom de kan vara berörda och vill det bästa för dig, det kan mycket väl ibland undrar varför du inte kan bara komma över dina problem. Det kan vara särskilt svårt för barn till någon med depression, eftersom det kan påverka deras syn på livet i många år framöver. Kom ihåg barn är underbara imitatörer och kan mycket väl reenact vad de ser sina föräldrar eller äldre syskon ständigt engagerande i.

2. Arbete – Har du någonsin hört folk säga: “Låt din personliga problem hemma …!” Det är svårare att koncentrera sig och inte så lätt att skapa och upprätthålla goda professionella arbetsrelationer och partnerskap. Dessutom gör det att vara motiverad att även arbeta mer osannolik. Som ett resultat självbelåtenhet eller rentav ett misslyckande i arbetet tenderar att bli slutresultatet.

Tre. Kärlek – Kärleken livet av en person med depression kan lida oerhört. Om man låter sina personliga problem att vara kärnan utmaning för båda parter i par, kan det bli mycket krävande. Onödigt att säga, kan det försvåra ett hälsosamt sexliv därmed lägga till ytterligare påfrestningar för ett par problem.

4. Hälsa – “Som en människa tänker i sitt hjärta, så är han”, “Vakta din höra för det är den källa av ditt liv”. Dessa är två kryptiska uttalanden som säger en hel del.
Forskning har visat att människor som är deprimerade tenderar att ha fler sjukhusbesök att de som inte är det. Det anses, är det självklart att man måste kämpa striden med depression för att hålla sin hälsa intakt.

Att övervinna depression kan hjälpa ditt liv på många sätt. Du blir starkare, inte bättre på jobbet, har bättre relationer, och kan fokusera på det som verkligen är viktigt i livet, så att du kan förbättra det, för dig själv, din familj, vänner och nära och kära.

Så ge inte upp hoppet när det verkar du inte kan handskas med depression. Du kan och framgång på den kan bli din.

i vänskap,

Foras Aje