är din livsstil orsakar stress och oro

Även om det finns många typer av ångest, de flesta av oss på ett eller annat lider av generell ångest som gör att vi känner ångest och oro över vad som är på vårt sinne. Även om det anses normalt att känna sig ängslig eller orolig ibland, är generell ångest kännetecknas av överdriven eller orealistisk ångest och oro om livet eller omständigheter

Förstå att detta inte är en flyktig fråga är en tankeprocess som är erkänt i förbigående, men är ihållande och fortlöpande. Många av symtomen kan också vara relaterade till panikattacker eftersom de är så mycket fysisk i naturen är mental. Medan symtomen inte är så uttalade som de av ett paniksyndrom, kan de inkluderar muskelspänningar, svettningar, mage och tarm smärta, huvudvärk och muskelspänningar. Dessa symtom beror på din kropp arbetar för att förbereda sig för att ta itu med den upplevda faran eller situation som orsakar ångest.

Orsaken till ångest eller överdriven oro är verkligen okänd. Specifika sjukdomstillstånd och hantera allvarliga medicinska problem har identifierats av några professionella källor är en orsak till oro. Detta bör ifrågasättas dock, med tanke på att en förnuftig person står inför ett allvarligt medicinskt tillstånd eller ens någon behandlar detta villkor skulle naturligtvis visa omsorg och oro.

Det finns många människor som tror att oroa dig för saker som du kan göra något åt ??är inte bara improduktivt, men kan vara en utlösande faktor för ångest. Detta är inte riktigt korrekt så även om du inte direkt kan kontrollera orsaken, kan det påverka dig fortfarande. Ett bra exempel på detta är den pågående stress i många arbetsmiljöer idag.

Under tidigare år, hade folk på arbetsplatsen att hantera kontor politik och tillfredsställa kunden. Idag har dock takten i tekniken gjort många jobb föråldrade eller placeras de orimliga krav på medarbetarna. Lägg till detta den pågående förlusten av medelklassen jobb till offshore outsourcing företag, stora höjningar av skatter och social trygghet som alla utom eliminera besparingar för många, och du har den perfekta stormen för många människor att vara ångest ridit. Lägg till detta den höga levnadskostnaderna som håller många endast ett fåtal lönecheckar från att vara hemlös och ångest kan samma mycket lämpligt.

Det är naivt att tro att någon hantera stress och ångest i denna typ av situation är oroande överdrivet. Även om väldigt få kan direkt ändra många aspekter i detta exempel, kan detta också tenderar att låsa in dem i en ångest ridit cykeln.

Om du tror att du lider av pågående eller ständig oro som orsakats av din livssituation, kanske du vill överväga att tänka om din karriär och liv med syfte att förenkla den. Medan målet kan ursprungligen ha varit det stora huset i förorterna, två bilar och en krävande karriär, kan kostnaden för att skaffa och behålla den drömmen bli den pågående oro och stress av ångestsyndrom.