ångest minskning – steg för steg instruktioner

Ångest och extrem panik kan betraktas som en störning om de är ofta irrationella. Symtom på ångest är andfåddhet, bröstsmärtor, svettningar, värmevallningar och illamående, bland andra. Dessa symtom är mycket vanliga och ofta förbises eller felaktigt diagnostiseras som någon annan sjukdom, såsom hjärta attacks.If du tror att du kan lida av panikångest, bör du se en läkare för att få hjälp och lämpliga sättet.

Här är några tips på hur man kan minimera den ångest som du känner varje dag. Observera att detta inte är krav för en bot eller behandling. Dessa instruktioner är bara här för att hjälpa dig att få igenom panikattacker bättre.

Ett. Motion för fysiska och psykiska hälsa-Som läkaren sa, ska du träna regelbundet för att hålla kroppen frisk. En frisk kropp kommer också att ha en positiv inverkan på din psykiska hälsa. Se till att du också meditera för att vila ditt sinne har tillräckligt med sömn för att vila kroppen.

2. Äta rätt – En balanserad kost är avgörande för att ge din kropp med nödvändiga näringsämnen som behövs för att fungera optimalt. Om du lider av panikattacker, håll dig borta från livsmedel med koffein såsom kaffe. Vissa av dessa kan orsaka ditt hjärta till överansträngning och kan orsaka symtom på panikattacker.

Tre. Ha ett stödsystem på plats – Det är viktigt att inse att du har ett problem, och inte vara rädd för att söka hjälp från din familj och nära och kära. Berätta för dem vad du känner och tänker i händelse av en attack så att de bättre kan hantera situationen när den inträffar. Detta kommer att underlätta ångest och hjälpa dig att hantera samtidigt ha en attack.

4. Meditera och Relax-Du kan inte panik och koppla samtidigt så om du lär dig att slappna av, hjälper du dig själv under en panikattack. Meditation är en färdighet som du kommer att vilja lära sig att bekämpa de ångestattacker.

Fem. Identifiera orsaken till ångest – Identifiera orsaken till panikattacker och kontrollera om den utlöses av något eller någon. När du har identifierat orsaken till din ångest leta efter alternativ eller lösningar för att undvika eller lösa möjliga situationer som kommer att utlösa en attack.