tonåring depression – symptom på tonåriga depression

Teen depression finns i två former. Det kan vara en enkel episod där de är upprörda på grund av en bryta upp. Eller, kan det komma i ett konstant, tung depression som kan och förstör liv. Det finns många saker som du som förälder kan göra för att hålla ditt barn ur detta tillstånd. Teen depression är allvarliga och bör hanteras på rätt sätt.

Tonåringar med depression inte uppvisar samma beteende som vuxna med depression och det är svårt för många föräldrar är att mycket av det beteende som diagnostiskt tillskrivs tonårs depression, är de beteenden som de flesta av erfarenhet med ut tonåringar i något skede.

För tonåringar, är en nedstämdhet vanligt eftersom det sammanfaller med den avgörande uppväxt stadier, inklusive den normala kroppen mognadsprocessen, rasande hormoner och andra stressrelaterade faktorer. På grund av förment normala tonårs beteende, är äkta depression svårare att upptäcka bland tonåringar och detta utgör ett problem för dem som verkligen lider av sjukdomen.

Depression kan orsakas av någon enskild eller kombination av biologiska, psykologiska och sociala faktorer. Biologiska faktorer som spelar en roll i depression inkluderar infektioner, endokrina problem, hormonell obalans, hypoglykemi, exponering för giftiga ämnen, felaktig kost, anemi och även vissa mediciner. Psykologiska orsaker innehålla inslag som predisponerar människor att bli deprimerade som ett resultat av deras ohälsosamma självkänsla och negativa inställning till andra, omvärlden och framtiden.

Tyvärr, många tonåringar har en tendens att missbruka sina egna kroppar när de inte mår bra. Om de inte agerar på detta sätt, kan de drabbas även av panikattacker. Däremot tror de inte att de är självmordsbenägna … De vill inte få behandling från en professionell, främst därför att de hatar dem, och de helt enkelt fortsätta på detta sätt tills något värre händer.

Din depression botas med ny attityd du kommer att anta i ditt liv framöver, eftersom mänskligheten behöver dig och eftersom du behöver ett syfte i ditt liv.

Precis som i vuxen depression, tecken på tonåring depression omfatta sådana saker som en nedstämdhet, tillbakadragande från aktiviteter och vänner, en förändring i matvanor, självmordstankar, sömnsvårigheter, förlust av förmågan att känna glädje och så vidare. Dessa symtom kan förekomma i en mängd olika kombinationer, men det viktigaste är att de kommer att visa upp och pågå i mer än två veckor i taget.

Tonåringar tenderar att tillgripa skadar sig själva, är alkoholister, narkomaner och begå självmord för att de tror genom dessa de kunde fly den oönskade världen att de står inför just nu. Varje förälder bör veta vad som är tonåring depression så relatera till sina barn och vet deras faktiska villkorligt och känslor för att undvika början av depression.

Det är ofta lite svårt att identifiera dessa symtom eller tecken eftersom tonåren kännetecknas av konstiga beteenden i övrigt. Men med lite uthållighet och noggrann observation du kan bli framgångsrik i att identifiera tecken på tonåring depression, om sådan finns.