Tiger Woods stöder sömntabletter

De säger att en vecka är en lång tid i politiken. I en värld av kändisar, kan tio minuter verka som en livstid. Bara några ögonblick före 02:00 några morgnar sedan var Tiger Woods är en av de mest uppfyller bankernas krav leenden i världen. Om han tog pengarna för att knyta sitt namn till din produkt, har du garanterat folk skulle komma ihåg ditt varumärke. Några minuter efter 02:00 några morgnar sedan, förlorade leende sin naturliga känsla och blev något pressas ut genom stressade läppar. Skivan visar ingen av TV-reklam som presenterar Tiger har sänts sedan den ödesdigra morgonen. Han har försvunnit från skärmar runt om i världen med undantag för alla skvaller täckning. Nu, när någon tänker på Tiger, de spekulerar om vad överträdelser och synder han är skyldig till.

Det är anmärkningsvärt hur en enkel trafikolycka kan ha en så dramatisk uppsättning konsekvenser. Här är den ultimata slow-motion kollision mellan en SUV och ett träd strax utanför Tiger bostad. Han är upp tidigt på morgonen och lämna hemmet utan sina skor, som sitter vid ratten på bara ett par strumpor. Han lyckas bara för att hålla fordonet under kontroll för några meter. Informerade observatörer rapporterar honom sovande på trottoaren efter olyckan. Det är därför polisen försökte få ett prov av hans blod, misstänka honom för att köra under påverkan av smärtstillande medel, sömnmedel eller några andra sinnesförändrande droger. De ansåg att det fanns tillräckliga bevis för desorientering och förvirring för att motivera en stämning. Till slut kom det till ingenting och den enda kostnad är en teknisk trafikbrott. Men misstanken fanns där för alla att se, inte hjälpt av Tiger upprepade vägran att tala med polisen. Detta är den arrogans man som tror att han kan krascha sin SUV och inte behöva förklara eller motivera vad han gjorde. Men sedan var det de andra berättelserna om hans älskarinnor och vi alla undrade om en upprörd fru Woods hade angripit Tiger med golfklubbor.

Och nu ett ord från våra egna sponsorer. Som en webbplats som ägnas åt marknadsföring och försäljning av ambien vi är glada att välkomna Tiger till vårt stall av kändis användare. Med stor glädje, vänder vi oss till de senaste historierna. Normalt är det prat om sömntabletter ganska tråkigt. De kör längs raderna, “Ta en och du somnar”. Men tog tack vare Rachel Uchitel, en av de påstådda älskarinnor, hon och tigern ambien för galna könet. Vi bekänner att ha någon aning om detta läkemedel var ett afrodisiakum. Men Rachel är tydlig med sina glödheta egenskaper. Du får till det töcken och kön blir bara galnare, förklarar hon. Pausa en stund, kan detta vara en hänvisning till kampen för att hålla sig vaken tillräckligt länge för att slutföra sex innan de somnar. Det hela verkar lite perverst. Ta ett piller för att somna och sedan kämpa för att hålla sig vaken. Uppenbarligen kön inte är ansträngande och tröttande tillräckligt för att hjälpa paret somna, så de får sex och somna över i en galen minut eller så. Glöm Gatorade! Köp ambien! säger Tiger.