skratta bort din stress

Titta på nyheterna, trycket på arbetsplatsen, försöker få saker gjorda hemma, pengar problem och bekymmer familj är bara några av de gemensamma faktorer som bygger upp enorma stressen i kroppen vilket kan leda till ohälsa. Du måste sakta ner lite innan du slutar med hjärtproblem, och ohälsa som definitivt kommer att hända om du inte befria dessa påfrestningar. Det finns massor av sätt att minska stressen i ditt liv och massor av information på nätet om ämnet också. Det verkliga svaret är enkelt. Skratta din stress bort den naturliga hälsosamt sätt!

Ingen tvekan du har hört talesättet “skratt är den bästa medicinen” och det är förvisso sant i varje bemärkelse. Att hålla sig frisk är det viktigt att hitta sätt att släppa stress och skratt är verkligen på toppen av listan. Skratt är den inbyggda i stress ventil som alla har. När du skrattar så hela din kropp arbetar för att förbättra din hälsa och välbefinnande. Man har funnit att skratt och motion är liknande på det sätt att stress är lättad. När du skrattar och tränar då kroppen ökar endorfiner, som är hormoner som gör att du känner dig bra. Samtidigt skratt ökar kroppens förmåga att använda syre och renar lungorna. Forskare har sagt att en bra hjärtligt skratt är motsvarigheten till en intern joggingtur.

Skratt hjälper också till att minska smärta och samtidigt lindra stress eftersom du tillfälligt distraherad från din smärta när jag skrattat. När du vill lindra stress, känner ohälsosamt, eller bara vill släppa taget, sedan skratt är den bästa medicinen av alla. Oavsett vilket humör du är på det finns många sätt att få ett gott skratt. Läs serier. Gå titta på en bra komedi på bio, läs en av de roliga e dina kompisar skickar du istället för att alltid ta bort dem, eller besök humoristiska webbplatser på Internet. Dessa är bara några exempel. Buteljerat upp stress är ohälsosamt, och med hjälp av skratt och motion är de bästa sätten att avlasta en del av det.

Skratt är inte bara ett sätt att lindra stress, men en kraftfull hälsofrämjande kraft i kroppen. Skratt stimulerar hjärnan, nervsystemet, hormoner och muskelsystemet. Tro det eller ej genom att ha ett gott skratt också sänker blodtrycket, bygger upp ditt immunförsvar, och som vi nämnde ovan är det mest naturliga och kraftfulla sätt att lindra stress. Om du ser någon som känner sig pressad eller köra ner den bästa medicinen du kan ge dem är ett gott skratt.

När du börjar känna stress från all teknik, de massor av aktiviteter som aldrig tycks få gjort, och från att titta för mycket dåliga nyheter, sedan steg tillbaka och ha ett gott skratt på det hela. Du kommer bli förvånad över att finna att det verkligen inte ser så illa då. Detta är bra hälsosam naturlig medicin som inte kommer i en flaska.