orsakerna till depression

Depression är en vanlig psykisk sjukdom som presenterar med nedstämdhet, förlust av intresse eller glädje, skuldkänslor eller låg självkänsla, störd sömn eller aptit, låg energi och dålig koncentration.

Depression orsakar

Medan känslan ner från tid till annan är en normal del av livet, när känslor såsom apati och förtvivlan tar tag och bara kommer inte att försvinna, kan depression vara orsaken.

För närvarande verkar det som om det finns biokemiska orsaker till depression, som inträffar på grund av avvikelser i nivåerna av vissa kemikalier i hjärnan.

Egentlig depression verkar också förekomma i generation efter generation i vissa familjer, men inte lika starkt som i bipolär I eller II. I själva verket kan depression uppstå även hos personer som inte har någon familj historia av depression.

depressionssymptom

De känslor som depression symtom börjar faktiskt att orsaka fysiska effekter. Hur detta sker är en viktig del av förståelsen depression och de symptom som kommer med det.

Om du är deprimerad just nu några av följande symtom kan låta bekant:

Du känner dig nedstämd och ledsen.

Du känner dig utmattad en stor del av tiden med ingen energi.

Det känns som om även de minsta uppgifterna är ibland omöjligt.

Du trivs sällan de saker som du använde för att njuta-du kan vara avstängd sex eller mat eller får “tröst äta” till överskott.

Du känner dig mycket orolig ibland.

depression behandling

Längden på behandlingen varierar, beroende på svårighetsgraden av depression, och antalet och typen av problem i livet som måste åtgärdas. De flesta människor kommer att börja uppleva viss lättnad med 6 till 10 sessioner, och ca 70-80% av dem som behandlades meddelande signifikant förbättring inom 20-30 sessioner. Mild depression kan behandlas i mindre session, och mer betydande depression kan kräva förlängd behandling. Behandlingstillfällen är oftast planerade gång per vecka, även om de kan planeras oftare början, eller om personen upplever betydande livskriser.

Depression rättsmedel

Depression är en av de vanligaste psykiska problem i medicinsk praxis. Vissa studier säger 13 och 20 procent av amerikanska vuxna uppvisar vissa depressiva symtom. Dödligheten bland dem som är deprimerade är fyra gånger större än de utan depression-Egentlig depression står för 60 procent av alla självmord.

Trots detta yrkesmässigt erkännande och det faktum att depression är en behandlingsbar sjukdom, endast omkring en tredjedel av deprimerade patienter får lämplig intervention.

Medan den exakta etiologin av depression är okänd, många faktorer verkar bidra. Dessa inkluderar genetik, liv / händelse sensibilisering och biokemiska förändringar.

Ta 2 kardemumma och pulver deras frön. I 1 kopp kokande vatten, tillsätt dessa pulveriserad kardemumma frön. Lägg socker för smak och dricka det två gånger om dagen.

I 1 kopp kokande vatten, tillsätt handfull färska rosenblad. Tillsätt socker efter smak. Drick när du känner dig deprimerad.