orsaken till ångestattacker i dagens värld

Finns det orsakar av ångestattacker? I dagens störningar världens ångest många gånger kan vara den vanligaste psykiska sjukdomar. I USA 40 miljoner (18,1%) av den vuxna befolkningen påverkas. Dessa siffror är på uppgång över hela världen, kräver omedelbar uppmärksamhet. Även om studier görs vanligen endast på vuxna (över 18 år), påverkar denna sjukdom alla åldersgrupper.

Vi skyller allt på stress, för mycket arbete belastning eller andra över pressa dagliga aktiviteter. Däremot har forskarna funnit orsaken till ångest attacker är:

Brian biokemi eller kemisk obalans

Det finns två primära signalsubstanser, serotonin och dopamin, som påverkar en persons känsla. Någon obalans av dessa kemikalier kan framkalla en orsak till ångestattacker uttrycks genom att känna sig deprimerad eller ledsen.

genetik

Ångest är också ärvt eftersom de tenderar att köra i familjen, så går det vidare från en mor / far till son / dotter eller någon annan nära släkting. Strukturen av hjärnan och dess process ärvs i helhet och det kan vara en annan anledning till varför personer med kemisk obalans kan passera på ångest därmed vara orsak till ångestattacker. Också växa upp som barn i ett missbruk hem, där familjen uttryckte oro och våld ständigt kan vara orsaken till ångestattacker.

kamp eller flykt mekanism

När vi känner faran, förbereder kroppen sig att antingen slåss eller fly. Detta kallas kamp eller flykt mekanism. Denna mekanism utlöses oftast av en del av hjärnan som kallas amygdale. Ibland hjärnan missförstått meddelandet och en situation och översatt det som farligt när det inte är i verkligheten. Detta kan vara en orsak till ångestattacker.
Symptomen är mycket verkliga och skrämmande. Således, övertyga oss att något är fel och vi blir rädda och untrusting. Den flykt eller kamp fel, forskarna säger, är den främsta orsaken till panikattacker.

Tillsammans med de olika mediciner, forskarna också upptäckt möjligheten att reservera dessa symptom nu, med modern vetenskap och teknik. Nu är allt vi behöver göra för att lära sig att känna igen dessa symptom och rådfråga läkare så snart som möjligt. Som någon annan störning eller sjukdom, behandlas i tid, kan den nästan alltid behandlas framgångsrikt.

Var medveten om din kropp och känna igen när ger dig fel symptom. Se till att du rådgöra med din läkare eftersom du aldrig vill lita på din egen diagnos. Din läkare kan se eller vet något som du aldrig tänkt på. Bygg din kunskapsbas och lära sig några tekniker som hjälper dig att stoppa din ångest attacker döda i sitt spår. Du kanske vill prova en bok och ljud som jag har använt. Du hittar en länk överst på min hemsida “En guide att eliminera stress och ångest”.

Besök gärna några av mina webbplatser stoppa ångestattacker och Stop Ångest Nu