om du lider av social fobi oordning du är din egen värsta enemy.-reda why_

Social fobi oordning, visste du att du har full kontroll över detta tillstånd? Jag kommer att förklara för dig hur och varför en attack manifesterar, det är alla i ditt huvud du faktiskt skapar det helt själv. Tänk om jag sa till dig, du ensam kan bota det, inga droger dras ingen ut terapier.

Konsten att bli social fobi oordning gratis är bara en korrigering av hur du reagerar på rädsla, ja det är så enkelt. Tänk på detta, är den enda anledningen till att du har detta villkor, eftersom du låter dina tankar att ta över och skapa en hel del utom kontroll adrenalin och så småningom en panikattack. Du blir som skrämde dig tillbaka från samhället, är detta en naturlig skyddsmekanism.

Ända gången du har en attack du försöka driva tankarna bort och säga till dig själv, nej jag kan inte hantera detta, det här kommer att bli dåligt, jag får ut här en behöver en säker plats att vara. Allt detta gör är gör uppgång panik nivå överdriva situationen och detta håller du en fånge till social fobi oordning.

Ok du har förmodligen gjort samma sak varje gång du känner dig orolig och det fungerar inte, så nu är det dags för en ny strategi. Inte driva en attack bort, observera det, lär känna dess mönster, vad jag menar med detta är, hur länge den. Vilka biverkningar det oftast ger dig och du måste bjuda panik in i dig liv.

Ja det är vad jag sa, tänka på alla de gånger du motstå något, vad händer? Jag kommer att säga, kvarstår det.

Ok nu tänka på de gånger du kvarstår på något, satsa du inte får det. Murphys lag.

99% av tiden om du bjuder panik i ditt liv villigt att du inte kommer att uppleva det.

Prova, du kommer att bli förvånad över hur du kan bota social fobi oordning allt på egen hand.

Detta är bara ett smakprov på vad du kan ta reda på om social fobi oordning, och alla andra fobier, pop över till min hemsida fritt från-panic.com, det finns så mycket mer du behöver lära dig om detta tillstånd, var jag ett offer för 13 år, jag är inte något mer. Social fobi oordning dosen inte vara en del av ditt liv!