Om du börjar känna ångest symptom, det är vad du måste do_

För det första borde vi utesluta någon chans av en organisk sjukdom genom att utföra lämplig medicinsk analys.

När det är fastställt att källan till dessa symtom har en psykologisk orsak, bör man göra en ärlig reflektion om vilken typ av liv man väljer att ta, trots allt, är allt vad vi vill övervinna panikattacker.

Du måste ärligt tycker om tiden du vilar är tillräcklig, det vill säga om du sover ett antal timmar som är normalt godtas (fler än 6) och om du bär den på en regelbunden basis. Om så inte är fallet, måste du fixa det och upprätta tidsplaner för att normalisera situationen om du verkligen vill övervinna panikattacker. Längs dessa linjer av tankar, bör du besluta att din livsstil är [också] stillasittande, bör du också prova att tillbringa tid i någon form av fysisk aktivitet, öva vissa sporter eller göra övningar.

Ännu viktigare än ovanstående är det sätt du väljer att möta problemen i allmänhet. Du måste hålla sig borta från någon förväntan eller tanke om ångest, vilket är en viktig orsak till att underhålla och utveckla denna känsla, som, i sin tur, leder till en ännu större osäkerhet. Försök att bete sig naturligt, ju mer du ser några tecken på ångest, är det mer sannolikt att de kommer att hända.

Ibland de första tecknen på början av en ångest kris visar ofta upp som en lätt stickande i dina händer. Detta innebär att det finns ett överskott av syre som orsakas av hyperventilation, såsom redan förklarats i en tidigare artikel. Just nu är diafragma andning ett bra val för att övervinna panikattacker. Den består av långsamma andetag, behåller inandningsluften och låter det ut så långsamt som möjligt. Om möjligt bör man göra djupa andetag, titta på buken volym att expandera, hålla luften inne för lite, och försiktigt ut det omedelbart, så att utandningen varar ungefär dubbelt så stor som vid inandning. Det är inte ovanligt att använda en plastpåse att andas in det, så att efter ett par minuter för att upprepa denna åtgärd, du sänker syrehalten i kroppen och stickningar försvinner.

Ett annat symptom som oftast avslöjar panikattacker är en plötslig känsla av balans, yrsel eller ostadighet. I dessa situationer är det tillrådligt att inte fokusera på våra kroppar utan snarare på vår omgivning. Till exempel kan sikta din syn på något långt borta, och försöker identifiera det, hjälpa till att återställa eller bibehålla balansen. Målet är att fokusera på något annat än på vår kropp för att övervinna panikattacker.

Vi måste ägna tid att uppnå avslappning. När du har lyckats undvika eller minimera effekterna av en kris, det säkerligen kommer att passa oss väl en liten belöning för våra framgångar. Efter allt kräver ett korrekt genomförande av dessa instruktioner utbildning och sätta oss närmare vårt mål att styra vår kropp och därmed uppnå en permanent lösning som är hur vi övervinna panikattacker.