Hur vet jag om din depression är allvarlig

Depression är mycket mer än bara sorg. Det definieras som känslomässig nedstämdhet och tillbakadragande. Vi säger ofta att vi är deprimerade för att något olyckligt hände under vår dag eller vi kunde inte få vår väg. Dock är verklig depression ett kliniskt diagnostiserat tillstånd som ofta behöver terapi plus för vissa läkemedel för att lindra. Det är ett sätt att ta reda på om du har en tendens till detta tillstånd. Det kallas en depression frågesport. Detta test hjälper dig att avgöra om du visar tecken på att bli deprimerad av de symtom du uttrycker. I mental hälsa, det finns också testa tillgänglig för att avgöra om någon har uppmärksamhetunderskottoordning.

Detta test kommer inte visa resultatet av hur djupt detta tillstånd känt, men det är mycket hjälpsamma mot att få en diagnos och bestämma din sinnesstämning. Visar din läkare detta test kommer att hjälpa honom eller henne att avgöra nivån på din kondition och vilka åtgärder kommer att behöva vidtas. Detta test är att hjälpa dig att lära dig mer om dina inre själstillstånd.

Testet innehåller ett antal frågor som kommer att avgöra om ditt tillstånd är mild eller mer uttalad. Det kommer också att hjälpa dig att se om det finns en kronisk mönster. I likhet med uppmärksamhetsstörningar testet, genom att se hur många ja svar på vissa frågor, får du lära dig om dina symtom kräver ytterligare hjälp. Tre eller fler “ja”-svar kan vara tecken på en akut form av depression. Ibland kan man också få en tillfällig depression på grund av vissa omständigheter i deras liv som de svarar på med ett tillstånd av hopplöshet. Däremot kan symtomen som kvarstår under en period av tre eller fler veckor vara tecken på ett mer allvarligt tillstånd. I detta fall bör du kontakta en läkare. Dessa symtom kan vara trötthet, sömnlöshet, irritabilitet, och självmordstankar. Var medveten om, att om det finns en plan som medföljer självmordstankar, är det viktigt att söka hjälp omedelbart, och om det är en familjemedlem, ta dem till ett lokalt sjukhus.

Om du känner en känsla av att saker och ting inte går bra och du inte svarar på ett sunt sätt till dina dagliga situationer så ska du ta en depression frågesport. Var medveten om att hans test är inte en exakt vetenskap och att oavsett din poäng på testet, som söker rådgivning är ett utmärkt sätt att bidra till att klargöra orsakerna till låga humör eller känslor av hjälplöshet.