hur man kan stoppa lider av depression

Är du drabbad av kronisk depression? Är du behandlas med anti depressiv medicin och samtalsterapi? Är dessa behandlingar fungerar för dig? Många människor tenderar att hitta positiva i behandlingarna. För två år har jag tagit Zoloft och det har hjälpt mig att må bättre än någonsin. Medicinering har definitivt, kommit långt.

Tyvärr finns det andra som inte verkar få samma effekt. Är det här du? Oavsett vilka mediciner de försöker och oavsett vem de pratar med att de inte tycks kunna hitta lindring. Vad är så oroande är att detta inte är ovanligt. Depression är en komplex sjukdom som drabbar så många som 20 miljoner olika människor.

När det gäller att besluta om rätt kombination av medicinering och samtalsterapi är det inte lätt för en terapeut eller en läkare när du slutar att tänka på hur annorlunda vi alla svarar på behandlingen. Skulle inte det vara bra om vi kunde sätta oss i ett läge där vi hade en mycket bättre chans att få dessa behandlingar för att arbeta?

Studier har visat att en persons kost kan ha en betydande effekt på depression och dess symtom.

kosten för att förebygga depression:

Det finns vetenskapliga bevis som visar att vissa livsmedel kan bidra till att eliminera symptom i samband med depression. Dessutom, det finns avgörande bevis för att äta livsmedel som innehåller vissa ingredienser kan förebygga depression. Här är en titt på några av de viktigaste livsmedel och ingredienser som kan visa sig vara helt avgörande för din mentala hälsa.

Ett. För att lindra eller förebygga depression bör man överväga att använda Omega 3-fettsyror som finns i fiskoljor. Forskning med den senaste undersökningen utförd av Ohio State University har visat att deprimerade människor ofta saknar den rätta balansen av fettsyror. Aktuella rekommendationer tillåter upp till två portioner per vecka av kallt vatten fisk och den bästa källan till omega 3 kommer från lax och öring.

2. Behandling av depression och humör höjd har mycket framgångsrikt uppnått när vitaminer såsom vitamin B12 användes för att behandla villkoren. Brist på B-vitaminer är en orsak till depression men forskarna är inte säker på varför. Du kan få dessa vitaminer från poster som spenat, sallad, avokado, och liknande poster.

Tre. Många mineraler är viktiga när det gäller att lindra depression. Det har visat sig att vissa människor kan ha en brist på mineraler såsom magnesium, kalcium, zink, mangan och kalium, när som lider. Ett exempel skulle vara järnbrist, även känd som Anemi som har visat sig vara en viktig orsak. De mineraler du behöver för att bekämpa depression kan hittas vanligen i kött och grönsaker.

livsmedel för att undvika:

Precis som det finns vissa livsmedel som faktiskt arbetar för att minska risken för att utveckla och bestående symtom som kan förknippas med den “blues”, det finns vissa livsmedel, drycker och ingredienser som bör undvikas eller om du upplever depression eller även om du är benägna till depression.

Ett. Kolhydrater – har Avtagande kolhydrater befunnits vara mycket fördelaktigt när det gäller att bekämpa depression. Intaget av kolhydrater, vilket höjer serotoninnivåerna, kommer att lindra depression. Problemet är att efter höga är klar nedstämdhet avkastning – oftast värre än tidigare.

2. Koffein – När deprimerad, kan koffein göra situationen värre. Koffein är ett stimulerande som kan få dig att känna “upp”. Däremot kan det ge dig “ner” riktigt snabbt.

Tre. Alkohol bör undvikas eftersom det är en naturlig depressiv.

Tre. Socker – Metabolism i en människas kropp kan styras av stora mängder socker in den och bör undvikas om möjligt.

4. Salt – Om du är någon som har svårigheter kämpar med depression, är det bäst att minimera ditt intag av salt.

slutsats:

Vi har alla hört talesättet “du är vad du äter”. Detta gäller särskilt om du lider av depression och symtom på depression är inte lätt att behandla är olika människor reagerar olika på olika behandlingsalternativ.

En sak som är säker är att genom att upprätthålla en hälsosam kost kan lindra eller till och med förebygga depression helt.