Efexor kämpar framgångsrikt med depression

om Efexor

I dagens snabba och hektiska liv, folk är så upptagna att de knappt får tid att slappna av, som en följd psykisk stress har blivit ett vanligt problem hos människor som ger upphov till flera sjukdomar. Med stigande depression och psykisk ohälsa fall flera läkemedel har introducerats på marknaden för att ge befrielse från depression. Effexor är ett sådant läkemedel som används för att behandla depression. Effexor, ett antidepressivt klass av läkemedel infördes av Wyeth 1993. Personer som lider av sådana problem köpa Effexor för att hitta en viss lättnad. Den viktigaste kemiska som den är formulerad är venlafaxinhydroklorid och en kapsel innehåller 37,5, 75, eller 150 mg venlafaxin. Den finns i form av förlängd frisättning kapslar och tabletter.

effekter av Efexor

Det fungerar genom att återställa balansen av vissa naturliga ämnen i hjärnan som hjälper till att förbättra humör problem. Venlafaxin studier har visat att detta läkemedel är effektiva för att ge lindring från smärta såsom huvudvärk. Att känna den varaktiga effekten av denna medicin köp Effexor nätet och börja ta det som ordinerats av läkare.

Effexor dosering

Man bör strikt följa den dosering som förskrivits av läkare som läkare bestämmer dosen för en patient beroende på hans ålder, vikt och grad av depression eller ångest. Generellt läkare ordinerats 75 mg till 375 mg dos för vuxna för behandling av depression. För behandling av ångest, ordinerades läkare 75 mg till 225 mg per dag till en vuxen. Man bör köpa Effexor nätet enligt hans ordinerade dosen så att varje dos tas på tiden.

viktiga fakta om Efexor

Innan du köper Efexor nätet är det viktigt att veta viktiga fakta om Efexor. Efexor bör endast fattas efter samråd med en läkare för att undvika några allvarliga komplikationer. Efexor skall inte användas i kombination med MAO MAO oxidashämmare hämmare läkemedel som Effexor reaktion med dessa läkemedel kan vara dödlig och allvarlig. Man ska inte ta Efexor inom 14 dagar efter avslutad behandling med en MAO-hämmare hämmare droger. Man bör också vänta 7 dagar mellan Efexor och den första dosen av en MAO-hämmare bromsmediciner. Innan du köper Effexor, berätta för din läkare om du är allergisk mot något läkemedel, eller om du har:

• Njursjukdom
• Leversjukdom
• Bipolär sjukdom
• glaukom
• Högt blodtryck
• krampanfall
• epilepsi
• Högt kolesterol
• Blod levra

biverkningar av Efexor

Vanliga biverkningar av Efexor inkluderar magbesvär, trötthet, svaghet, trötthet, spänning, ångest, sova svårigheter, mardrömmar, muntorrhet, känslig hud, aptit eller vikt förändras, och huvudvärk. Bortsett från dessa mindre biverkningar, kan man lita på och köpa Effexor eftersom det anses säkra och tillförlitliga.