allt du behöver veta om agorafobi panikattacker

Vad är Agorafobi panikattacker? Agorafobi är att vara rädd eller rädd för att han eller hon inte kan fly från en situation som leder till panik och ångest. Personer med denna typ av rädsla kan känna sig orolig för flera saker, till exempel att bli generad inför andra genom förlust av blåskontroll eller kvävning på mat.

Dessa kan också uppstå på grund av en intensiv rädsla för nya attacker. Personen kan ha irrationell rädsla eller fobier om platser eller situationer där en panikattack har inträffat. Människor som möter dessa panik framkallade farhågor stannar därför borta från dessa vissa scenarier. På grund av detta, deras verksamhet blir begränsad. Deras arbete kan drabbas och relationer kan vara ansträngd.

De flesta människor med denna fobi har en viss säker zon. Agorafobi panikattacker sker när personen blir rädd för en viss plats eller scenario, och som ett resultat, inskränker sig på en viss plats. Denna plats är vad de kallar sin “säkra zonen”. För vissa människor, deras hem blir en säker zon, men detta faktiskt varierar.

Folk blir oroliga när man tänker på att vara på en plats borta från sin komfortzon. De fruktar känslan instängd i en situation där de antar att det skulle vara svårt eller besvärligt för dem att komma ut ur scenariot. Folk undvika sådana situationer som ger dem ångest eller panik. Det är rädslan för ångest som leder till agorafobi. Även när de begränsar sig i sitt “säker zon”, de flesta människor med agorafobi hålla med panikattacker minst ett par gånger i månaden.

En del blir också oroliga när de går in ett trångt område som hissar, flygplan eller bussar, särskilt när de känner att det kommer att bli svårt och pinsamt för dem att hitta en väg ut. De vill inte engagera sig eller gå till dessa platser än föregripa ångest och förlust av kontroll. Så, människor med agorafobi panikattacker tenderar att avstå från att lägga sig i sådana situationer.

Det finns vissa människor med svåra fall som försöker sitt bästa för att inte lämna hemmet, för om de gör det, kan de stöta panikattacker och inte kunna kontrollera dem.

Men hur folk känner när de möter Agorafobi panikattacker? De känner att de förlorar sitt sinne eller tappa kontrollen. Detta är på grund av sin rädsla, stress eller känslomässiga ångest. Vänner eller familjemedlemmar kan märka att personen tveksam till att lämna sin “comfort zone” (för det mesta sina hem) ensam eller utan följeslagare. Detta är varför en person med agorafobi vanligtvis leder ett liv i extrem beroendet och stort obehag. I fall som dessa, är det tillrådligt att personen söka professionell rådgivning.

Agorafobi panikattacker kan behandlas med terapi, mediciner och andra naturliga metoder. Människor är också ibland kallas för en kort loppet av en föreskriven medicinering, såsom ett lugnande läkemedel.

Det finns också naturliga och effektiva sätt att eliminera ångest och episoder panik som kan leda till agorafobi panikattacker. Dessa är alla finns i vår bok. För omedelbara och garanterade resultat, klicka på länken nedan!