provigil för depression ett alternativ till antidepressiva eller medicinska bråkstake

Antidepressiv medicin användning nått en all-time high under 2006 med läkarnas förskrivning av olika former av antidepressiva medel mer än någon annan typ av medicin. Det stämmer, är läkarnas förskrivning dessa droger mer än hjärtat eller cancer medicinering.

Å ena sidan är det bra nyheter. Folk inser att de inte behöver lida av depression i tystnad. Å andra sidan innebär det att fler och fler människor använder dessa droger trots att deras långsiktiga biverkningar kan variera mycket från person till person.

På grund av detta, är vissa patienter söker medicin för behandling av depression och ångest, men inte vill ta ett gemensamt antidepressiva oavsett orsak. Vilka alternativ har de? Nyligen genomförda studier har tippad fördelarna med Provigil för depression behandling.

vad är Provigil?

Ordinera Provigil för depression är en ganska ny trend. Providial, den kommersiella handelsnamn för Modafinil, används främst för att behandla narkolepsi (en sjukdom som är känd för sina ofta okontrollerbara anfall av sömnighet under dagen) som ett sätt att öka vakenhet och energi.

Det sätt Provigil fungerar inte riktigt känt. Det fungerar inte som andra stimulantia som innehåller amfetamin och kommer inte att orsaka vanliga biverkningar som kommer med andra stimulantia, såsom irritabilitet, rastlöshet eller ångest. Provigil kommer inte att orsaka användarna att “krascha” som pillret arbetar sig genom kroppen och en del känner att deras minneskapacitet ökar samtidigt som Provigil. Detta gör det en populär drog för att hjälpa människor att hålla sig vakna under långa perioder utan att känna hemskt.

är klokt att använda Provigil för depression?

Liksom alla läkemedel som används för behandling av flera sjukdomar, är det klokt att vara försiktig när du använder den för andra förhållanden utanför den rekommenderade FDA användningen. Food and Drug Administration har inte godkänt att använda Provigil för depression eller minne förbättringar. Men många studier som utförts av läkarkåren visat lovande resultat för användning av Provigil för depression behandling.

Använda Provigil för depression eller ångest behandling är bäst för din läkare att bestämma och du bör inte bråttom att anta att det kommer att fungera för dig. Endast din läkare känner verkligen biverkningar av läkemedlet och kan ge dig råd om de potentiella resultaten av att använda den för att behandla din egen kondition.

Din läkare bör också vara delaktiga i att använda Provigil för depression eftersom dess långsiktiga effekter på behandlingen inte är kända. Det har potential att göra underverk för din depression, eller det kan få dig att känna mer deprimerad, beroende på kroppens kemi. Naturligtvis är detta fallet med alla antidepressiva läkemedel.

så borde jag verkligen tänker Provigil för depression behandling?

Den bästa idén är att prata med din läkare om behandlingsalternativ. Din läkare kommer att göra bestämningen att ja, använder Provigil för depression är rätt för dig. Han kan också bestämma att något annat kommer att bli mer effektiva.

Behandling av depression och ångest är en ofta förvirrande och försöker processen. Men med trial and error, kommer du att hitta den bästa kombinationen av behandlingar för att hjälpa till att kontrollera det åt dig.