panikattack vad du ska göra just nu.

I grund och botten en panikattack är intensiv rädsla där det inte finns någon verklig fara. Den person som upplever panikattack är uppslukade i rädsla. Deras kropp går in i “kamp eller flykt”-läge, men det finns inget att kämpa eller fly! De kanske tror att de har en hjärtattack. De kan till och med tror att de dör!

Det är viktigt att notera att panikattacker kan ha fysiska symptom. Det finns faktiskt en lång lista av symptom. Några av de vanligaste symtomen är:

· Hjärtklappning

· Svårt att andas, såsom andfåddhet

· Svårigheter att svälja med en känsla av en klump i halsen

Panikattacker kan slå till utan förvarning. I själva verket kan rädsla för en panikattack blivit ett problem i och av sig själv. Panikattacker eller rädsla för dem kan påverka hur en person lever sitt liv. Vissa människor finner sig stänger från andra i rädsla för att ha en panikattack framför någon. Den förlägenhet är en sak att frukta.

Ingen vet riktigt vad som orsakar panikattacker även vissa belägg visar att tendensen mot panikattacker kan köras i familjer. Och statistiskt kvinnor har nästan dubbelt så många panikattacker som män.

Vissa människor sätts på läkemedel för att behandla panikattacker. Men det finns mer naturliga metoder tillgängliga.

Så vad är svaret? Det finns hjälp att få. Nå ut idag för omedelbar panik lättnad. Ta reda på om naturlig teknik för att stoppa panikattacker!