hur man ska behandla lindrig depression permanent

Depression är när någon upplever en ihållande period av nedstämdhet eller känsla låg som verkar ha lite andrum eller det kan vara en nedstämdhet som verkar fortsätta att återvända regelbundet. För detta ändamål finns det kategorier av depression allt från vad som anses mild depression till de tyngre och längre livslängd låga stämningar av kronisk, klinisk eller manodepressivitet.

Vilka är symtomen på mild depression?
Vanligtvis en person med mild depression kan uppleva någon eller alla av följande:
Aptitlöshet, bruten sömn eller sömnlöshet, en konstant känsla av rädsla, brist på motivation, skuldkänslor, låg självkänsla och självförtroende, en känsla av att vara instängd med ingen utrymningsvägar, en känsla av skam och misslyckas, en pessimistisk syn på livet (alltid förväntar sig värst att hända, en brist på energi och så vidare.

I milt deprimerad person endast en del av ovanstående kan gälla för endast en kort tid. I den person med manisk depression många fler av dessa symptom kan vara sant och kan kopplas med psykotiska episoder av vanföreställningar, hallucinationer och en förlust av en känsla av verklighet. Någon med manisk depression bör stå under tillsyn av en psykiater och kommer förmodligen att vara ordinerade läkemedel för att hjälpa villkoret.

lära sig att uttrycka vad du känner
En hel del människor, särskilt män, är inte bekväm om att uttrycka sina känslor. Oftare än inte, kan outtalade sorg och ilska leder till mild depression. Således kan det vara en bra idé för dig att dela ditt elände med en vän, en partner eller de som du litar på. I själva verket, gråt och låta det hela ut, även när du är ensam framför en spegel, kan hjälpa till att få vad det är du känner ur bröstet.

föra en dagbok
Ett annat sätt att bannlysa rädsla, farhågor och förtvivlan är genom att skriva ned allt i en tidskrift eller en blogg. Om du bestämmer dig för att skriva en personlig blogg, men skulle det vara klokt att hålla detaljer, namn och annan viktig information för dig själv. Allt på webben kan granskas av allmänheten, så att du inte vill ge ut för många detaljer, speciellt om du gnälla om din chef eller jobb.

Prova akupunktur som en alternativ behandling för mild depression. Akupunktur är en urgammal kinesisk metod för läkning. Se till att hitta en akupunktör som är state-certifierad. De flesta försäkringsbolag täcker akupunktur.

Kolla musikterapi som en alternativ behandling för depression. Ta dig tid varje dag att lyssna på oavsett vilken typ av musik du gillar.

Tillbringa några minuter i solen varje dag som en alternativ behandling för depression. Studier visar att människor som får lite sol varje dag upplever mindre depression.

Satsa på en hälsosam kost för att förbättra symtomen vid depression. Undvik socker, alkohol, nikotin och högt glykemiskt kolhydrater. Hög-glykemiska kolhydrater finns i bröd, bearbetade livsmedel och livsmedel som innehåller mycket socker. Livsmedel som hjälper symtom på depression är omega-3, brunt ris, havregryn och kål. Drick mycket vatten och undvik kolsyrade drycker.

Starta ett regelbundet träningsprogram som ett alternativ till läkemedel för att behandla lindrig depression. Pågående forskning går tillbaka till 1981 visar ett regelbundet träningsprogram kan förbättra lindrig depression och spelar en viktig roll behandling av svår depression. För bästa resultat, motionera minst 35 minuter om dagen sex till sju gånger i veckan. Starta en snabb promenad eller jogga program. Tänk på att det kan ta några veckor eller mer av regelbunden motion för att uppleva förbättringar.

göra några djupa andetag
Stress kan också leda till depression. Ett av de mest effektiva sätten att slå stress är att göra några djupa andetag. Om du är så arg eller så ledsen att du vill fysiskt skada andra eller dig själv, kan du räkna till tio medan du andas djupt. Detta hjälper väl lugna ner dig och hindrar dig från att agera på impulser. Gör meditation, yoga och tai chi övningar kan också hjälpa dig att hantera stress.