behandla depression genom ljudterapi

Depression är känd som medicinsk sjukdom som involverar hjärnan. Det finns vissa symtom som tyder på att du lider av depression. Dessa symtom är nedstämdhet, förändringar i vikt, energiförluster, känsla av värdelöshet, och även förlust i intresset för andra aktiviteter. En annan indikation på depression är staten försovning eller sömnsvårigheter.

Dessutom kan denna medicinsk sjukdom leda till dålig fysisk hälsa från interaktionen av stämningen vett immunologiska funktionen. Det kan också potentiellt minska de högre ordningens kapacitet såsom energi, motivation och self-efficacy. Det anses också som två tredjedelar orsak till självmord hos vuxna.

Det finns några sätt du kan göra för att klara av denna depression. Ett sätt är genom en sund terapi. Det har varit allmänt känt för att ha dramatiska effekter på kropp och själ. Dessutom är det möjligt att förbättra koncentration och minne. En annan fördel du kan ta från denna typ av terapi är återuppliva energi och även avkopplande spänningar.

Genom ljud terapi, kan symtom på depression kan lindras. Olika musik typer kommer att kunna aktivera nervceller i hjärnbarken. Dessutom kan filtreras musik ökar också aktiviteten i viss del av hjärnan. Det är mycket användbart för att stärka nervbanor. En annan fördel med hjälp av ljud terapi är att hjälpa hjärnan att öka nivåerna av dopamin samt serotonin, kemikalier som kan påverka tillståndet i stämningen. De kan öka känns av lycka och motivera och entusiasmera.

För att starta behandlingen, kan du starta det från den närmaste och mest mångsidigt instrument, äger du rösten. Det påstås vara en av de mest positiva ljud som du kan skapa själv för att förbättra hälsan hos din fysiska och mentala. Ta en sitta bekvämt i din stol och ta ett djupt andetag långsamt. Gör ett hum eller vissla i låten du gillar. Det kommer att komma in i ditt sinne. Gör din röst naturligt stiga och falla. Fokusera på att lyssna genom att stänga ögonen. Sätt händerna på kinderna för att känna vibrationerna av ljudet. Medan händerna på sina ställen, håller på att göra toner för ungefär fem minuter. Det kan hjälpa dig att känna dig avslappnad och full av energi.

Ett annat sätt är genom att lyssna på binaural beat musik genom en meditation CD. Med den här typen av musik, kommer en stadig ton av 495Hz att presenteras för dig vänster öra och höger öra med stadig ton av 505Hz. Vidare kommer dessa två toner kombineras i din hjärna. Då kommer din hjärna uppfattar skillnaden i tonen 10 Hz och skapa en stimulans för att höja stämningen och avkopplande.

Dessutom är den binaurala rytmen kunna resonans över hela kroppen och skapa den levande känslor intervallet. Denna rytmiska beats är förmåga att stimulera svaren från den specifika hjärnstammen för ökning av hjärnvågor flödet.