ångest är borta, så är det panik

Panikångest och ångest kan omvandla sina dagar i elände och frustration. Det är inte möjligt att stanna lycklig när du huvudet är fullt av bekymmer och oro. En sak är att uppleva spänning som är relaterad till en viss händelse som inte är ett långsiktigt tillfälle. Alla får känslor som dessa i livet – vanligen före bröllopet, på balen, examen och så vidare. Men en annan helt annan sak är att känna sig störd av ångest som inte låter dig existerar ordentligt. Ångest är inte en enstaka upplevelse – det är en sjukdom som kräver behandling. Om den inte behandlas normalt sjukdomen fortskrider och förvärras. Plötsliga blixtar av panik, tvångstankar eller störande idéer och tankar, tragiska eller traumatiska minnen händelsen, mardrömmar och så vidare kan vara några av de symtom som ångeststörningar bärare är bekanta med.

Du kan inte tillåta dig själv att kompromissa med sjukdomen. Att vänja sig det värsta du kan möjligen göra för dig själv. Ångest och panik störningar skiljer sig från varandra genom alla av dem har en gemensam nämnare – de är fruktansvärda och bultande.

Denna mentala problem är den vanligaste-träffade problem i United State of America. Mer än 19 miljoner vuxna med början från en ålder mellan 19 och 54 påverkas och kraschade av denna sjukdom. Men det slutar inte här. Mer än hälften dessa personer har mer än en sjukdom som gör statistiken ännu mer upprörande.

Det finns massor av piller som är tänkta att stoppa människor från frustrerande själva och känna orolig. Dessa piller fungerar oftast som antidepressiva medel. Vissa föredrar att köpa dessa droger, andra går för lugnande örter som har en viss effekt också. Psykoterapi är en annan möjlighet att få rött av ångest och panikångest.

Mer än 15 miljoner amerikaner erkänna att de är på sin ångest släppbehandling och de hävdar att det ska fungera. När vi frågar respondenterna om de receptbelagda läkemedel de togs de flesta av dem heter Xanax.

Xanax är en föreskriven medicinering som är ångest och depression kämpe. Det finns olika doser av han drog. Dosen flesta nykomlingar är vana vid är 0,25 mg eller 0,5 mg – beroende på behandling. Varje dos bör konsumeras tre gånger per dag. Om du behöver öka dosen – Läkaren kommer att gradvis göra det om det behövs, men ni båda (du och läkaren) måste vara noga med att inte få en överdos. Men det bör nämnas att det förskrivna läkemedlet i inte avsedd för alla människor. Vissa personer med känslig hälsa eller andra hälsoproblem kan hitta Xanax alltför effektiv eller ens skada. Om du vet att din lever och njurar är inte bra, för om du lider av en hjärtsjukdom informera din läkare om det innan han ordinerar dig någon ångest medicinering. Din skydd är det viktigaste ämnet.

Andra viktiga anteckningar om drogen: Det bara kommer i form av en tablett. P-piller bör konsumeras oralt inte mer än den föreskrivna. Det spelar ingen roll om magen är tom eller inte – du kan ta tabletten tillsammans med mat eller utan den. Om du känner för att ta läkemedlet på fastande mage är problematiskt – ta den med mat. Har aldrig tillåta dig själv att ta högre doser av läkemedlet eller råd någon dosering. Håll den borta från barnen i ett torrt ställe.

Vi rekommenderar dig att rådfråga din läkare om eventuella förändringar som är på väg att göras av dig i din behandling schema. Låt inte dig själv “agera fritt” med Xanax. Din hälsa är för viktig för att riskera det.