perfekta sad lampor

Det finns massor av människor som är extra känsliga för vintern och de utvecklar syndrom av Seasonal Affective Disorder (SAD), som i lekmanna människans språk kallas vintertrötthet. Den person som lider av SAD uppvisar symtom som svårigheter att vakna upp på rätt tider, tendens att försova, har strävan att äta mer, har sug efter kolhydrater, viktökning, brist på energi, brist på koncentration, abstinensbesvär från vänner, sociala aktiviteter och vänner. Alla dessa leder till pessimism, depression och brist på glädje i livet som leder till någon form av störning. För att övervinna dessa symptom behöver du SAD lampor som hjälper dig att få ljusterapi.

Den sorgliga lampor är utformade på ett sådant sätt att de SAD lampor avslöja liknande våglängder av solljus med hjälp av LED-produkter, lasrar, lysrör, dikromatiska lampor och andra sådana lysande lampor. Den sorgliga lampor är också kallas ljuslåda. Ljuset administreras i ditt rum eller kontor för en specifik tidsperiod och vid någon specifik tidpunkt på dagen att gå i harmoni med din biologiska klocka. Men att behandla SAD du behöver perfekta tänder. Köpa allt som kommer till ditt sätt kan skapa problem i huden och du kan landa upp med mer bekymmer.

Du kan hitta några bra kvalitet SAD lampor för $ 50 eller så. De finaste SAD tänds mellan $ 50 och $ 150. Även val av bästa SAD ljus ihåg de tips som ges av SAD lätta recensioner för att köpa lampor. Rio, Zadro och likadana är några populära perfekta SAD lampor som du kan hitta på marknaden.