3 saker vi behöver veta om ångest mediciner

De flesta människor tror att ångest mediciner såsom Lexapro, Paxil och Zoloft kommer att lösa alla deras problem! Jag önskar att det var sant. Dessa läkemedel använder en kemikalie som kallas escitalopram som är en typ av SSRI. Dessa är de serotoninåterupptagshämmare som bidrar till att öka effekten av serotonin, som är en viktig signalsubstans som styr vårt goda humör eller brist på det. Därför är denna kemikalie är så ofta används för att göra en ångest läkemedel.

Biverkningar.
Det första vi måste vara medvetna om är att en del patienter har få eller inga biverkningar. Andra tenderar att förlita sig alltför mycket på dem, och de kan vara vanebildande. Biverkningar kan vara allt från aptit problem, förlust av libido, och vilda drömmar. Det är farligt att gå utanför denna typ av läkemedel “cold turkey” eftersom abstinenssymtom kan vara försvagande.

Vad är bensodiazepiner?
Vissa ångest mediciner använder bensodiazepiner såsom klonazepam och lorazepam och är kända av deras varumärken som Xanax och Ativan. Dessa är vanligen föreskrivs för svår ångest såsom panikattacker. Biverkningar från denna typ av ångest läkemedel kan variera från förvirring till minnesproblem och det finns en ökad risk för att falla.

Finns det en ångest botemedel?
Det andra faktum som vi bör vara medvetna om är att dessa ångestdämpande mediciner är inte ett botemedel. Patienter har noterat att de måste stanna på dem under en mycket lång tid eftersom de bara verkar hålla symtomen i schack, men de är verkligen inte ett definitivt svar på problemet. Nyckeln till detta psykisk störning är att identifiera den bakomliggande orsaken och säkerställa att livsstilsförändringar kan omsättas i praktiken.

Är livsstilsförändringar bättre än en anxietydrogen?
Meditation, yoga, motion, mindre stress och en riktig kost plus en god natts sömn kan ofta bidra till att minska symtomen. Samtidigt kan dessa förändringar hjälpa patienten att hantera den bakomliggande orsaken och därför utveckla strategier för att hantera det.

Är ett naturläkemedel svaret?
Det tredje vi måste vara medvetna om är att om vi vill undvika några ganska otäcka biverkningar vi väl kan behöva leta någon annanstans. Ett naturläkemedel mot detta tillstånd kan mycket väl vara ett alternativ till ångest mediciner. Varför inte besöka min hemsida för att upptäcka vad dessa åtgärder är och vilka garantier bolaget tillhandahåller. Du kommer att bli glatt överraskad och imponerad av vittnesmål.