tonåriga depression är det bara en fas i tillväxt

Vi minns alla när vi var tonåringar. Pojke, vad en fas i våra liv.
Vad med behovet av inbördes acceptans, föräldrarnas förväntningar, rasande hormoner, akne …
Det är inte konstigt tonåriga depression förekommer i så höga siffror.

Från forskning och även blotta observation, tonårs depression faktiskt yttrar sig olika från vuxna eller barndomen depression under denna ålder, tonåringar vill börja märka sina territoriella tecken på självständighet och det sista en tonåring kanske vill göra är att erkänna att de behöver hjälp för depression. Tonåringar brukar inte visa dysterhet, self-avskrivningar, eller tala om känslan hopplös som vuxna gör under detta skede av deras liv om de är deprimerade, så som en förälder eller vuxen förebild kan du behöva titta efter andra tecken på depression hos tonåringen du sysslar med.

Teenage Depression: Symtom att se upp för

Även om tecknen på tonårs depression kan variera hos båda könen, här är några symptom som är gemensamma för både manliga och kvinnliga tonåringar kämpar med depression.

Ett. Överdriven negativitet och antisociala beteenden.
2. Vilja lämna hemmet eller retirera till sina rum hela tiden.
Tre. Oaktsamhet personliga utseende.
4. En brist på vilja att samarbeta i familjen samvaro och aktiviteter.

tecken på tonåriga depression hos män:

Ett. Ökar i aggressivitet och agitation.
2. En högre tendens att få problem med skolan eller lagen.
Tre. Vårdslöst beteende såsom okontrollerad användning av olagliga substanser.

tecken på tonåriga depression hos honor:

Ett. Mindre uppmärksamhet åt sitt utseende.
2. Pre-ockupationen med döden och teman av självmord.
Tre. Överdriven promiskuitet eller en extrem isolering från medlemmar av deras motsatta könet.

Även om detta inte är en uppräkning av dessa tecken på tonåriga depression man bör se upp för i tonåren, de som anges ovan är de vanligaste. Utöver dessa depressionssymptom i hänseenden till tonåring, kan andra som inkluderar en lägre självkänsla än genomsnittet, remisser till självmord (i extrema fall) och en allmän negativ syn på livet.

Det kan visserligen vara svårt att klara av som vuxen att ta itu med en deprimerad tonåring som det är en moment 22-situation, de vill vara oberoende som tonåringar, men de behöver din hjälp.
Tja, kan detta vara ett bra tillfälle att helt enkelt ta ansvar, om än med omsorg och försiktighet som vi har att göra med fina och känsliga känslor här och nå ut till hjälp.

Teenage Depression: Lösningar för att hantera depression hos din tonåring

Ett. Vid behov, söka professionell hjälp. Jag lutar mer mot drogfria alternativ så möten med behöriga pastorer, rådgivare vägledning, lärare och terapeuter kan räcka för att åtminstone få en diagnos … om du behöver en.
2. Prata med din tonåring vänner och eller deras föräldrar, men denna metod kräver omsorg, kom ihåg, de börjar att förklara självständighet och “snoka” runt på dem kan besegra syftet att nå dem, så gör det med omsorg och finkänslighet.
Tre. Föreslå en-mot-en utflykter med fraser som: “.? Hey, vad sägs om en omgång basket, bara du och jag” eller “Hey hur om oss tjejer ta en tur till köpcentret”?
Om de vägrar, inte förefaller alltför krossad, helt enkelt svara med en förståelse “okej kanske någon annan gång …”
4. Fråga om det är något de vill diskutera och detta kommer att vara en bra tid att vara mer av lyssnaren och mindre av talaren så snart de börjar att öppna upp.
Fem. Var inte det du inte alltid har varit din tonåring, med andra ord att vara alltför trevligt eller “Bill Cosby-ish” (no pun intended Mr Cosby), tro mig, de ska se rakt igenom handlingen och får dra tillbaka ännu mer.
6. Titta efter tecken på självmord (i extrema fall) och om det finns minsta
indikation, dubbelt upp dina ansträngningar för att nå din tonåring. Det hjälper om du har varit nära som förälder och barn från början.
7. I hopp saker är inte så extrem, snart de visar tecken på att nå ut, hjälpa, vara där. Införliva sådana lemmar av en naturlig behandling av depression som motion, rätt kost och positiva tankar och affirmationer.
8. Föregå med gott exempel på att vara optimistisk kring din tonåring så mycket som möjligt. Detta kan också vara mer av förebyggande åtgärd om något.
9. Bön. Om du är andligt, be och det gör inte ont och kan hjälpa oerhört att fråga
dina deprimerade tonåring att gå med. “Om två eller flera är samlade i mitt namn, kommer det jag bli.” Hålla det löftet från ovanstående i åtanke-det fungerar.

Teenage depression kan ha en annan mask från alla andra typer, men det är i princip samma, och med rätt åtgärder som vidtagits kan övervinnas. Inte panik, men vara stark och där för din tonåring och vid tillämpning stegen ovan med andra förslag eller kreativa idéer du anser vara rätt som vuxen att göra med en deprimerad tonåring, kommer du att kunna styra honom eller henne tillbaka till en positiv livsåskådning.