social ångest – att vinna tillbaka förtroendet genom att övervinna social ångest

Social ångest kan påverka oss och få ner vårt självförtroende nivå. Du måste snabbt ta itu med det när du börjar att hitta några sociala situationen svår.

Prova dessa tips ute för att övervinna din sociala ångest och vinna tillbaka ditt förtroende.

Tips 1: nå ut

Detta sker normalt för människor som är brist på kommunikation skicklighet och exponering för andra grupper av människor. För att ta itu med det och övervinna din sociala ångest, måste du nå ut till andra.
Du kan börja med att ta dig fram under en liten gruppdiskussion. Detta är en bra träning för dig att börja från en liten grupp så att du inte får skrämmas.

Tips 2: självhjälp

Det finns gott om självhjälp resurser ute på marknaden. Du kan få dessa resurser från Internet, e-böcker till upptäckten sätt att övervinna ångest. Läs dem att ta reda på en eller två tips som fungerar bäst för dig att lösa din sociala ångest. Viktigast måste du vara beredd att ta på sig uppgifter och sätta den i bruk.

Tips 3. öppet om det

Du måste kunna acceptera och öppna om det faktum att du lider av social ångest, känsla orolig och nervös när mötet upp med en grupp människor. Du kan dela den med din familj eller nära vänner, är det inte pinsamt alls. De kan ge dig en värdefull rådgivning utifrån sina erfarenheter som hjälper dig på något sätt.

Öppna upp för att höra från andra och arbeta med rådgivning till över din sociala ångest. Det hjälper också till att spara tid och energi att försöka på några ineffektiva metoder.