sanningen bakom linden metoden

Många människor hitta lösningar på ångest problem men de flesta av de behandlingar inte hjälper att stoppa skick men bara hanterar symtomen. Detta är inte effektivt eftersom angreppen kommer tillbaka igen. En behandling som behövs är något som finner orsaken till ångest attack och sedan hjälper avsluta det. Detta är vad The Linden Method gör. Amygdala sägs vara den skyldige för attacken. Metoden tenderar att slå tillbaka denna hjärna del ursprungliga tillstånd som fungerar onormalt eftersom det framkallar rädsla och hot även när de inte behövs. Processen gör inte använda droger för att läka patienten. Det är betrodd och rekommenderas av de flesta läkare, psykologer och medicinska människor.

Personen bakom utvecklingen av The Linden Method är Charles Linden från Storbritannien. Mer än 24 år, led han av villkoren för ångest, panikattacker, OCD och agorafobi. Han möter dessa år slåss tillståndet och efter någon gång, när han bestämde sig för att börja göra en förändring, han studerade, skrev och skapade metoden 1996. Nu är han VD för sitt eget företag och lever ett normalt liv igen.

Nu är han ansvarig för företaget han byggt, har ett normalt liv. Hans upptäckt passerade ultimata kritik och frågor från många människor. Men dess effektivitet bevisas av de som trodde och som blev botade blev en succé. Hans envishet i att hjälpa och arbeta för de människor som lider ångest, gjorde metoden känd för att vara en av vetenskapligt och akademiskt erkänd helande program. Dess framgång nådde 96% och det var även med i media och utskrifter.

Den Linden paketet behandlingen består av en tryckt manual, titeln på en DVD: “Conquer Ångest och panikattacker”, 7 CD-skivor, ett år av telefon / e-support och en garanterad återbäring. Setet kan laddas ner eller köpas personligen. Bortsett från detta, hjälp och tillgång till Linden Centers tillhandahålls i syfte för patienten att begära hjälp från pålitliga rådgivare, psykologer och hälsocoacher.

Den ångest relaterade symtom i omfattningen av behandlingen är generaliserat ångestsyndrom (GAD), panikattacker (paniksyndrom) och tvångssyndrom (OCD), agorafobi, Post Traumatic Stress Disorder (PTSD) och depression.

Eftersom metoden skyller Amygdala för ångestattacker, är det i fokus för läkningsprocessen. Med sjukdomen, är det amygdala ger olämpligt beteende svaren därmed orsakar ångest. Programmet tenderar att återställa undermedvetna styrs av denna del börjar vid utbilda patienten på rötterna av tillståndet, hur den utvecklas och ge möjliga enkla sätt att bota.