nio symtom på depression

Depression är en sjukdom som gör att en person känner sig melankolisk och dyster för det mesta. Detta skall inte förväxlas med den vanliga sorg vi alla känner ibland.
De som är deprimerade kan förlora intresset för den verksamhet som de använde för att njuta av tidigare och bli ovanligt långsam i att tänka och tala. De har mycket svårt att koncentrera sig, minnas och fatta beslut. De börjar ändra sina kostvanor och sovvanor och de kan börja känna sig skyldiga och ovärdigt. De berörda personerna kan bli upptagen med tankar på döden och / eller självmord.

Depression inte diskriminera mellan män och kvinnor eller mellan åldersgrupper och ofta är det en genetisk sjukdom. En person kan ha mer än en episod av depression. Varje episod hjälper att ha en mer episod av depression. Fördjupningen kan reduceras med rådgivning, medicin eller deras kombination. På en seriös nivå, kan den personen behöver sjukhusvård.

En person som går igenom depression kan rapportera ledsen, tom och eller kan gråta ofta. Barnen kan visa mycket irriterad natur. De två vanligaste tecknen på depression är sorg och hopplöshet tillsammans med brist på intresse för att göra något av den dagliga verksamheten.

Nio av de vanligaste symtomen som representerar depression är listade nedan. Om du upplever dig själv eller observera i andra fem eller fler av dem inom loppet av två veckor, vara säker på att nå ut till medicinsk hjälp.

Mood off:
Person kan må dåligt eller helt evakuerades med alla känslor av livet och de tenderar att visa ilska på människor runt.
Inget intresse i livet:
Person kommer att känna något intresse av materialistiska faktorer i livet och kommer alltid att ha något samband med släktingar.

Fysisk obalans:
På grund av depression, viktökning eller förlust kommer att uppstå som en reaktion på metabola cykel förändringar.

Sleepless ness:
Huvudsakliga symptom och lidande av depression är sömnlös het som orsakar un avslappnad fas i åtanke vilket resulterar i kontinuerliga tankar över sinnet.

retardation:
På grund av överskott av depression drabbade personen kommer att visa mindre aktiva i fysisk träning och aktivitet.

smärta:
Överskott depression leda till smärta och total förlust av energi hos patienterna.

Känsla av skuld:
Drabbade personen kommer att må dåligt över sig själv och känna ansvar för varje sak hände omkring honom som gör dem till respektlöshet sig och leder till själv hat.

Förlust av tanken:
På grund av depression drabbade personen kan även förlust den marknadskoncentration och process av analys för varje fråga i ämnet.

Tänk på döden:
Slutskedet av depression är tänkt för döden. Kontinuerlig tänkande och själv respektlöshet leder tänka på döden.

Depression på alla problem kommer att uppstå i varje enskilt liv, men överskottsdos kommer alltid gör oss att inse smärtan av depression, men i övrigt sätt hjälpa oss att bli motiverad. Därför beror det på individuell tillväxt mönster och deras samhälleliga inflytande.

När symtomen på depression redovisas, inte ignorera dem. Det finns utmärkta behandling system som innebär både läkemedel samt rådgivning, tillgång till avlägsna lidande för den enskilde. Eftersom den höga förekomsten av sjukdomen i hela världen, måste depressionssymptom erkännas och åtgärdas utan dröjsmål.