lära sig att bekämpa depression genom trädgårdsarbete

Depression är en psykisk sjukdom som tycks påverka tusentals personer varje år. Denna störning kan orsakas av många saker och kan förändra människors sätt att se saker och leva. Det finns ett antal läkemedel som kan användas för att hantera problemet – men vissa människor föredrar att få en mer naturlig väg.

Nya studier visar att bakterien Mycobacterium vacccae kanske kan hjälpa bättre humör av människor som lider av denna störning. Denna bakterie är ofarligt och ses i marken och sägs fungera som en anti-depressiv.

Forskarna använde möss och sätta dem i bägare som hade fyllts med vatten. De såg att se hur länge de hade förmågan att simma innan du försöker skaffa en väg ut. De gjorde detta till tre separata grupper av möss. En grupp gavs anti depressiva, hade den andra utsatts för bakterierna, och den sista gruppen hade ingen av dessa. De exponerade möss hade mycket bättre resultat jämfört med de andra.

Någon annan studie gjordes för ett par år sedan att observera effekter bakterien skulle få för patienter med cancer. Om ingen av patienterna förbättras i fysisk form de människor som hade exponerats för bakterien kände gladare då de haft ett tag.

Det är inte ovanligt att terapeuter att uppmuntra sina depressiva patienter att hitta något att göra som kommer att hjälpa till att lindra deras sinnen. På grund av bakterierna och de eventuella effekter som den har det kan vara en trevlig idé för dem att plantera ut sin egen trädgård.

Assuaging depression genom trädgårdsarbete kan vara ett sätt för dem att absorbera Mycobacterium och ge dem en chans att utnyttja sina händer på ett uppfinningsrikt sätt som hjälper till att ge liv till deras hus.