hur man skaka vintern blues genom att göra fågelholkar för Bluebirds

Hur ofta tycker du själv fastnat i huset på dem kalla vinterdagar, lider av vintertrötthet? Jag slår vad du sa ganska ofta, om du gjorde då ditt svar är likt de flesta människor under vintermånaderna. Jag vill att du slutar just nu och fundera på vad du just läst, om du hittar dig själv fastnat i huset under vintern med ingenting att göra, bör du anser dig mycket lycklig. De flesta människor är alltid klagar på att de inte har tillräckligt med tid på dagen för att få saker gjorda. Så, enligt en massa folk, om du har något att göra på vintern eftersom din fastnat inuti, är du verkligen en mycket lycklig person.

Nu, om detta är sant, och du hittar dig själv på vintern med ingenting att göra, och du behöver en idé att hjälpa skaka vintern blues, varför inte ta upp en stor hobby som att göra fågelholkar för Bluebirds. Göra fågelhus är inte bara lätt det är också kul, och om du inte vill behålla och använda fågelhus för dig själv, kan du ge bort dem som gåvor eller ens tjäna lite extra pengar på att sälja dem på hantverk visar, yard försäljning eller nätet.

Designen för ett bluebird fågel hus kan vara så detaljerad som din fantasi, eller så enkelt som en skokartong formar gjorda av trä, och vände sig för att hänga eller stå på slutet. Det är bara några saker du behöver göra bluebird fågelhus, trä, en bra väderbeständigt trä fungerar bra i en storlek på cirka 3/4 tum tjock. Vissa människor använder plywood som har behandlats för utomhus bruk, medan andra hålla sig borta från behandlat virke, säger kemikalierna kan skada fåglarna, jag har gjort fågelholkar från behandlad plywood för år, och har aldrig sett några skadliga effekter görs till de fåglar som göra sina hem i dem, är valet av trä upp till dig.

Du behöver också en fin såg att skära trä med, antingen en motorsåg eller en god vedhuggning handsåg fungerar bra, ett skruvstäd för att hålla din ved säkert samtidigt minska den, linjal eller måttband för att mäta dina trästycken, och antingen ditt val av spik, skruv eller trä lim för att fästa bitar av trä tillsammans, behöver du även antingen en sticksåg eller en hålsåg fäste för en borr, för att göra ingångshålet för Bluebirds.

Klipp ut och montera din bluebird fågel hus som du gör en smal byrålåda, bör den ha 4 sidor, och en topp och botten, en del människor gör taket skev så regnet kommer lätt falla av, medan vissa folk bara lämna taken platta och använda en vattentät lock eller beläggning för att stöta bort elementen, återigen valet är ditt på hur utarbeta du vill göra bluebird fågelhus. En sak du bör lägga finns några små hål i botten för mer ventilation och att låta någon regn som kommer in i ingångshålet från en blåsa storm, eller smältande snö, för att rinna av ordentligt. Den genomsnittliga storleken flesta designers skär ingångshålet beror på vilken typ av Bluebirds i deras region, vill du ha ett hål som är precis stor nog för en vuxen bluebird att komma in, och ändå stannar större aggressiva inkräktare. Återigen, kan du söka på internet för lite mer information om vilka format ingångshålet.

När du har din Bluebird hus gjort, kan du fästa en tråd hängare på det, eller skapa en hängstång typ, är valet upp till dig. Du kan måla fågelhuset i valfri färg eller stil du vill ha. Göra bluebird fågelhus är inte bara en stor hobby för skojs skull och eventuellt tjäna lite extra pengar, det är också ett bra sätt att hjälpa till att skaka vintern blues.

Du kan publicera artikeln i ditt ezine, nyhetsbrev eller på din webbplats så länge som det återges i sin helhet och utan ändringar utom för formatering behov eller grammatiska korrigeringar.