förståelse panikattacker när du sover

Har du någonsin varit oturen att drabbas av panikattacker när de sover? Om ja, då är du inte ensam. Överraskande detta villkor är vanligt och händer med många människor. En av de stora orsakerna till panik när de sover är stress eller olösta frågor i ditt liv. Specifika orsaker skulle vara en förändring i din livsstil, skilsmässa, arbetslöshet eller dödsfall av en nära anhörig.

När människor upplever panikattacker när de sover de känner att de är på väg att dö på grund av kvävning eller de som lider av en dödlig sjukdom. Och när de vaknar, de är rädda för att somna eftersom minnena av sina panikattacker under sömnen är fortfarande färska. När denna typ av reaktion kvarstår, kan människor lider av sömnlöshet. Personer som lider av panikattacker under sömnen kan också manifestera fysiska symtom som huvudvärk, ryggsmärtor, ömma muskler, snabba och oregelbundna hjärtslag.

Det första man måste komma ihåg när du upplever panikattacker under sömnen är att det inte är ett allvarligt tillstånd. När du är i denna typ av situation eller tillstånd, tror du att du är helt vaken. Men prova så kanske du av någon anledning eller annan, kan du inte flytta dina lemmar. Det bör noteras att detta endast är en naturlig reaktion av den mänskliga kroppen när en person sover. Under sömnen, en enskild upplevelser förlamning. Detta är nödvändigt för dina muskler och organ till fullo vila och ladda batterierna. Vad du måste vara medveten om är att med panikattacker under sömnen skick, är din kropp försöker lösa oadresserade problem i ditt liv. Så vad du behöver göra är att reda ut saker eller händelser som stör dig eller är i vägen för dig leda en nöjd existens. Prata med en vän, rådfråga en läkare eller professionell. Den kan vara så att det finns buteljerat känslor inom dig som måste släppa ut som känslor av rädsla, ångest, sorg och ilska. Alla dessa känslotillstånd när i stora mängder kan leda till att du drabbas av detta tillstånd.

Ett annat sätt att behandla panikattacker under sömnen är att engagera sig i hobbies eller fysiska aktiviteter. Detta kan få dig att kanalisera alla uppdämda känslor eller känslor av aggression i högproduktiva sysselsättningar. Få in en ljus träningsprogram. Vid minsta spendera runt 30 minuter till en timme av din tid varje dag för att utföra lätta fysiska aktiviteter, såsom raska promenader, aerobics och även dans.

En annan effektiv strategi för att hantera panikattacker under sömnen är att öva medling, yoga och andra liknande aktiviteter avkoppling. När du utför dessa discipliner, måste du vara i en lugn och avkopplande miljö. Din område bör också bidra till att lugna och avkopplande tankar. Tänk trodde att resultaten inte kan ske över en natt och att du kommer att se förändringar i en gradvis mode. Genom repetition och ständig övning, kommer ditt sinne konditioneras att alltid vara i ett lugnt tillstånd oavsett situation, minimera förekomsten av panikattacker medan du sover.