ett barn som lider av reaktiv fastsättning sjukdom går igenom svåra känslomässiga problem

Felaktig vård och brist på ordentlig föräldraskap resulterar i olika emotionella problem hos barn. Även om det är naturligt för barn under 5 år för att agera fientligt och trotsigt, men det blir en störning om det kvarstår efter 18 år. Barn som lider av beteendeproblem är mellan 5 och 6 år. Ibland blir det svårt att hantera trots av dessa barn eftersom de är oförskämt, oberäkneligt och är respektlöst mot de äldre. En problematisk barn visar typiska symptom på aggression, arguementive attityd, okunskap gentemot föräldrar och äldre, obekväm och impulsiv.

Trotsiga barn är föremål för olika sjukdomar som ofta blir svår att bota, om lämpliga medicinska eller terapeutiska behandlingar inte vidtas. Några av de vanligaste sjukdomar som en störd barn kan drabbas av förklaras nedan.

Trotssyndrom

Trotssyndrom kännetecknas av irritabilitet, ilska, kronisk depression, samarbetsvillig, trotsig och negativistiskt förhållningssätt gentemot äldre och andra. Om den faktiska orsaken till ODD är inte tydligt känd, men de flesta forskare tror att det händer på grund av ihållande vårdslöshet från föräldrar och bristen på förståelse av föräldrarna att inse kraven för deras barn. Även RAD och UDDA är ganska lika, men ändå finns det en tunn linje skillnad mellan de två. Till skillnad från RAD, börjar trotssyndrom när barnet är ett barn och ansikten bryta hinder i relationsbyggande. De flesta barn som lider av ODD, är både mentalt och fysiskt svaga och olämpliga.

uppförandestörning

Ofta, de vanligaste beteendestörning blir allvarlig och okontrollerbar. Barn som lider av Uppförandestörning är impulsiva och upproriska. Även sådant beteende är vanligt bland de flesta ungdomar, men det blir en allvarlig sjukdom om den kvarstår under en längre tid. Ett barn som lider av denna sjukdom kan ofta vara farligt och skadligt för andra. De ägna sig åt olaglig verksamhet också.

Att hjälpa ett barn med sådana sjukdomar, har ett antal konsulter och medicinska organisationer komma med vetenskapliga metoder och terapier. Till exempel har RAD konsultföretaget blivit speciellt känd för sina up-to-date behandlingar på barn / ungdomar störningar. RAD konsulttjänster erbjuder också telefoni råd till föräldrar att hantera sina problematiska barn. Men trots flera tekniker för att lösa problemen barnets beteende, de flesta psykologer och psykiatriker tror att sådana beteendemässiga problem bara kan lösas genom korrekt föräldrarnas omsorg och förståelse.