en frågesport för tidigare negativa inre barn händelser-lurar i ditt undermedvetna

skapar ångest och spänning utan att du ens veta?
Ta en säker åtgärd bara för dig själv och besvara dessa quiz frågor. För att du ska dra nytta av inre barn healing eller terapi som aktiverar och läker tidigare händelser i ditt undermedvetna, måste du göra ett åtagande till dig själv att vara villig att vara öppen för att hjälpa till. Nästa göra följande frågesport. Du kan uppleva en viss oro eller stress ta detta quiz, men fortsätt. I och med en sådan talan som besvara enkla testfrågor du ändrar försiktigt bara lite. Välj att närma sig denna 10 fråga frågesport med nyfiken förväntan. Säg till dig själv även om du inte tror att det att det är säkert att förändras och växa. Ge frågan ett svar antal 1-10. Nummer tio är den mest och 1 den minst. Gör det roligt och låt det första numret bara pop i ditt sinne.

Ett. Har du ångest?
2. Har du låg självkänsla?
Tre. Har du problem med relationer?
4. Har du gett upp dina drömmar på grund av själv tvivel?
Fem. Har du pågående fysiska problem?
6. Känslomässigt du känner dig osäker och kan inte hantera stress.
7. Stundom tycker du antingen hopplös eller hjälplös?
8. Vill disassociate du?
9. Gjorde antingen eller båda föräldrarna har psykiska problem eller missbruk när du växte upp?
10. Har du problem med missbruk av livsmedel, ämnen, kreditkort skuld, sex eller relationer?

Gå nu över frågorna igen och se om du har siffror över 4 eller 5 i någon av frågorna. Om du har några frågor även en eller två som har siffror över 4 eller 5, vara beredd att utforska inre barn healing. Detta skulle vara till hjälp för dig.

Många patienter som jag arbetar med har hittat mina förslag för att utforska det inre barnet lite skrämmande. Så jag försäkra er om att det är säkert att förändras och växa. Du kan göra det säkert för dig att göra denna typ av healing genom att hitta en kvalificerad terapeut.

Som en Ph.D. legitimerad psykoterapeut / hypnotherapisten Under de senaste sjutton åren av privat praktik har jag facialated dagliga helande arbete för hundratals mina patienter. Jag erbjuder en inre barnet brev som uttrycker den rädsla som var inlåst i patientens undermedvetna för att inspirera dig och andra att förändra och växa upp till friska och gladare människor.

2-Själv utlämnande skall göra er fria: Detta är ett brev som ett inre barn som var överviktiga och full av smärta från skam och retas på åldrar 8-9-10. Hennes namn är pumpa och hon skriver att hennes vuxna själv med hjälp av icke-dominanta handen. Detta är pinsamt men fantastiska i att det escavates förlorade medvetandet och förnekade smärtsamma känslor från hennes förflutna.

Du kan utforska mer genom att läsa John Bradshaw och Dr Charles Whitfield arbete läka det inre barnet.

I början av denna typ av terapi arbete om frågade om sin barndom många gånger patienten skulle svara, “Jag hade en bra barndom.” De skulle lämna svaret enkelt om bad. I allra första början många inte känner sina känslor på grund av rädsla för att om de kände sina känslor något hemskt skulle hända dem. Vid hålla konversationer med andra ytliga finns ett förnekande försvar som arbetar för att hålla dem säkra i sina egna sinnen. Om en person kan projicera på andra ett perfekt liv bild då det kan lugna dem att tro att andra ser och tror att de har “det tillsammans.”

Djupt inne i den personens undermedvetna de kan gråta med depression, ångest och / eller ett missbruk eller en smygande ätstörning. De är oftast bra på förnekelse och dölja sanningen från själva.
Syftet med det inre barnet skriva ett brev till vuxna är att som vuxen kan du lära dig att känna empati med inre barn på en djup nivå. Med andra ord som det inre barnet skriver till vuxna, börjar vuxen att lära sig o re-förälder deras sårade inre barn. Det kan vara att den vuxne blir en ny frisk Mommie siffra.

Följande brev från Pumpkin inträffade efter flera månaders behandling. Pumpa som är cirka 8 eller 9 eller 10 visste aldrig hennes uppväxt år den friska närande kärlek som är viktigt för alla barn att utveckla goda självkänsla.

Genom att ta dyrbar tid av din dag för att låta ditt inre barn skriva ett brev dela hennes rädsla – du kan kärleksfullt lugna henne och börja läka dina egna okända oro. Källan till okända oro gömda i ditt undermedvetna är där din inre barns smärtsamma minnen lever.
Genom att skriva inre bokstäver barn healing du kan sakta elimineras många dagens oro. Pausa en stund och samtidigt låta det uttalandet bosätta sig i ditt sinne. Du kan eliminera många dagens oro genom att ge dig själv en gåva av inre barn healing. Den resulterande sinnestillstånd kallas fred.

3-Recovery-Här är Pumpkin brev.
3 jun 2009
kära matte,
Jag är så rädd innerst inne och jag försöker att vara så modig. Du kommer att tala offentligt. Jag känner mig så rädd att jag kommer att gå om ditt självförtroende och då kommer du glömma att berätta för andra vad som finns i ditt hjärta. Så jag vill att du hjälper mig att lita på dig och Gud som jag upplever det offentliga tal med dig.
Älskar dig,
pumpa

Frågan att ställa Pumpa är, “Vad kan jag göra för att hjälpa dig att känna dig trygg?” Svaret var att åta sig att skriva fram och tillbaka brev varje dag från och med nu tills hon känner sig trygg.

Efter Inner Child Healing Therapy en Berättelse: “Jag känner mig som den person som jag alltid visste att jag kunde vara. Jag var som förlorade lilla flickan med allt ont jag växte upp med och nu är det borta. Jag känner mig som en helt ny människa. “